salča

Celá série byla super.Nejvíc jsem si oblibila první dva díly-Cama s Avery a Jase s Terezou.Líbí se mi,že se s hrdinami předchozích dílů stále setkáváme.Knihy J.Lynn doporučuji.

Bezva čtení,moc sympatické postavy.Jsem ráda,že jsem objevila tuto autorku,nesmírně mě její knihy baví.

Páni,krásná knížka přečtena jedním dechem za jeden den.V prvním díle jsem si zamilovala Cama a Avery a čekala,co přinese díl druhý.No musím říct,že fakt bomba,nemohla. Jsem se od příběhu odtrhnout.

Zrovna tak dobrá jako první díl.Otáčela jsem stránku za stránkou a najednou mi bylo líto,že už jsem ji přečetla.Opět moc hezký obal.

Krásná,romantická a čtivá knížka.Ačkoliv nepatřím do kategorie -náctiletých,moc jsem si příběh užila.Navíc má knížka moc hezký obal.

Pohodové čtení,v některých částech jsem se od srdce zasmála,doporučuji.

Na tuto trilogii jsem narazila tady na databázi.Po dočtení můžu říct,že se mi moc a moc líbila.Krásně čtivě napsaná.

Moje první pentalogie od teto autorky.Velmi silný příběh.Četla jsem jeden díl za druhým a nešlo přestat.Později jsem si přečetla další její pentalogie a všechny jsou prostě bezvadné.Doporučuji.

Krásné a poutavé čtení.Hltala jsem jeden díl za druhým a pak mi bylo líto,že už jsem to dočetla.

Nádherná kniha.Přečetla jsem ji za 2 dny a ke konci jsem přes slzy na stránky ani neviděla.Je to knížka,kterou nějaký čas po přečtení nepustíte z hlavy.Doporučuji přečíst.