Samaret komentáře u knih
Pokud bych měla srovnat se Zmizelou, je tohle kniha o něco čtivější, stejně překvapivá, ale rozhodně více emotivní. Dokázala jsem si postavy - především Amelii - oblíbit natolik, že jsem deset stránek před koncem pobrekávala a poslední tři stránky jsem probulela kompletně. A to jsem - co si pamatuji - brečela všeho všudy u tří knížek.
Krásná a velmi poutavá kniha, kterou bych doporučila snad každému.
Bravo.
Občas mi některé pasáže přišly až zbytečně zdlouhavé a nebyl zde takový spád. Pro mě celkem zívačka.
kniha se mi trefila do stylu psaní, který se mi velmi dobře čte a příběh byl také zajímavý, ale je na té knize něco, co mně nedokázalo přenést přes třetí hvězdu.
za mě průměr
lepší než Johny a duchové ale horší než Otec prasátek. Ale bavila jsem se :D
skvělé... Je tonaprosto poutavý krimiromán a dokonbale mě vtáhl. Moc jsem si ho užila, jen mě trochu zklamal konec
Další díl ze série opět uspěl při těžkých zkouškách. Výborně napsané a Hugh byla skvělá nová postava. Doufám, že se objeví i dále.
Po dlouhé řadě zklamání jsem myslela, že už snad ani nic lepšího nepříjde. PŘIŠLO! Přišlo a praštilo mě to za mé předsudky vůči Ovčákově dceři přímo do obličeje.
Musím složit autorce obrovskou poklonu a odbiv. Něco tak skvělého se v dnešní literatuře už moc neobjeví. Vše je to samý brak a historky o ničem, ale tohle je hotový klenot. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Nikdy jsem nečetla nic tak... ani nevím, jak to napsat. Paks byla skvělá a sympatická postava - stejně jako ostatní postavy - a příběh silný. Dostalo se mi to pod kůži a rozhodně mám v plánu další dva díly.
Tak k téhle knize se už nevrátím. Občas to dělám u knih, které se mi líbí, ale tady to fakt nepůjde.
V životě jsem se u žádné knihy tak nenudila, jako u téhle. Hlavní hrdivoné mi byli naprosto nesympatičí. Nedokázala jsem si k nim vyvěstovat žádný kladný vztah, ať už by stál na čemkoli. Přišli mi hloupí, zabrždění a nudní. Nejoblíbenější postavou mi byla Nicholasova nevlastní matka Mary a jen proto, že se jako jediná chovala jako postava, kterou měla být.
Námět byl sice hezký, ale příběh byl tuctový a mizerně zpracovaný. takhle zklamaná jsem už hodně dlouho nebyla.
Bohužel jsem se ke knize zatím nedostala, ale po zhlédnutí filmu Horns s Danielem Radcliffem, pro nějž byla tahle kniha předlohou, určitě si knihu přečtu.
dojemné a hezké zakončení, dobře, že to pan Brezina nezkazil.
příběh se vyvinul moc hezky a perfektně připravil čtenáře na grand finale.
Přiznávám, že už je to dlouho, co jsem knihu četla, ale pan Brezina umí pro čestvé teenagery psát skvěle a poutavě. Přiběh se mi moc líbil a četla jsem to tehdy jední dechem, i když teď už bych to asi nedala. Zkrátka je to dost dětské.
Tak nic. Doufala jsem, že to třeba třetí díl ještě dokáže trochu napravit, ale možná nadělal ještě větší škody. S touhle sérií končím. Už na to fakt nemám.
Ani druhý díl to nezachránil. Průměrnost je tu znát setsakramentsky moc. Nudné, utahané a zbytečně protahované.
jedna z těch slabších upířin. Docela utahané a přišlo mi to i zbytečně natažené. Prostě nic moc.
nuda. Takových zbytečných informací jsem nikdy v životě v knize ještě nezískala. Nezajímá mě, čí je hlaví postava sestra, sestřenice, vnučka, pravnučka, babička, prababička a hromada jejích dalších rodinných vztahů a vazeb. Nudila jsem se už na třetí stránce.
NEČÍST!
byla jsem nadšená a melancholie, která mě po knize přepadla byla celkem oprávněná. Moc jsem knize nevěřila, protože francouzká revoluce je už tak strašně omílaná. Nebylo to sice nic nového, ale blo to skvěle pojaté. Rozhodně úžasná kniha.
Nádherné, svižné, dobově bezva zasazené a rozhodně bez zbytečných popisů a citových výlevů. Skvěle pojata forma děníku.
oddechové čtení pro lehké přiblížení života ve starém egyptě. Neohromí, ale nezklame.