Samaret Samaret komentáře u knih

Křídla Křídla Aprilynne Pike

Křídla je něco s trochu jiným pohledem na víly, než jaký je všeobecně vžitý. Ta inovace byla osvěžující a milá, ale trochu mi z toho všeho vycházel pocit, že autorka má zřejmě přehnaný smysl pro idealismus. David je moc skvělý a tolerantní, Tamani moc pohádkový a celkově mi přišlo, že jde vše příliš hladce. Byla to spíš taková oddechová pohádka. Bohužel jsem si ale hlavní hrdinku moc neoblíbila. Přišla mi dost dětinská. Také mě občas vytáčelo, že se hodněkrát za sebou opakují tatáž slova.
Celkově byla kniha relativně milá a přijemná. Takový pohodový příběh na dobrou noc.

09.10.2014 3 z 5

Polibek nesmrtelnosti Polibek nesmrtelnosti Alice Moon

Kniha mě od začátku nijak neuchvátila. Četla jsem ji líně a bez zájmu, i když byla napsaná poměrně svižně a bez zbytečně dlouhých vytáček. Pak mě ještě zklamal vyděračský otevřený konec, jehož jediným cílem zřejmě bylo jen donutit čtenáře ke koupi dalšího dílu, aby věděl, co se stalo po Dustinově útěku. Navíc pozbýval jakékoliv zajímavé akce, dramatu a napětí, prostě všeho, co by finále knihy mělo mít.

09.10.2014 2 z 5

Stmívání: grafický román. Díl 1 Stmívání: grafický román. Díl 1 Stephenie Meyer

jelikož jsem malířka a knihu jsem četla i původní, hodnotím spíš grafické provedení a to se dle mého povedlo na jedničku

06.10.2014 5 z 5

Krátký druhý život Bree Tannerové Krátký druhý život Bree Tannerové Stephenie Meyer

Bavila jsem se... knihu jsem četla na počítači a musím říct, že jsem jí zvládla na jeden zátah... překvapilo...

06.10.2014 4 z 5

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

tři hvězdičky za konec, jinak to bylo podle mě až moc splácané dohromady

06.10.2014 3 z 5

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

podle mě nejlepší díl

06.10.2014 5 z 5

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

podle mě z celé série nejslabší díl

06.10.2014 2 z 5

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

nejsem žádná skalní fanynka Stmívání (filmu), ale kniha se mi líbila. Škoda jen, že film tak děsně zkazili obsazením hlavní hrdinky.

06.10.2014 4 z 5

Temné časy Temné časy Martin Fajkus

Musím říct, že se mi kniha líbila, až na poslední povídku, kterou jsem už jen kvůli jejímu začátku nečetla. Všechny mě nečím zaujaly a četly se téměř sami, ale poslední mě spíš znechutila už v prvním dialogu.

05.10.2014 3 z 5

Volání úplňku Volání úplňku Keri Arthur

Knihu jsem si koupila hned po vydání a hned ji začala číst. U dobré knihy to bývá tak, že se člověk začte a musí se nutit čtení přerušit, když není čas. Já se v tomhle případě bohužel pořádně nezačetla, v polovině mě naprosto opustilo veškeré napětí a elán knihu číst dál a po půl roce jsem se musela nutit, abych ji alespoň dočetla.
Pro mě ztráta času a do dalších dílů se rozhodně nechystám.

05.10.2014 1 z 5

Erebos – Hra, která zabíjí! Erebos – Hra, která zabíjí! Ursula Poznanski

Zajímavá a poutavá kniha. Doporučuji.

04.10.2014 5 z 5

Krevní msta Krevní msta Alyxandra Harvey

Kniha mě moc bavila a chtěla bych si přečíst i další díly, ale podle toho, co mi odepsala redaktorka nakladatelství prý další díly v edičním plánu nemají :(((

03.10.2014 5 z 5

Padesát odstínů ostudy Padesát odstínů ostudy Andrew Shaffer

skvěle pobavilo :D

27.09.2014 5 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Já vážně nechápu, jak se tohle může někomu líbit. Hlavní hrdinka je pitomá naivní nána, co sebou nechá jednoduše vorat, Grey samolibý parchant, který jí jen využívá a to celé v příšerně dlouhém a někdy až přehnaně detailním balení. Tohle byl brutus a totální ztráta času. Jediný důvod, proč si ji lidé tolik oblíbili je dobrá a bohatá reklama.
Rozhodně nedoporučuju.

27.09.2014