Samsullka

Právě čtu, a už nyní dávám 5 bodů. Kniha je přesně pro mě. Chválím i návody či pomocné rady "jak na to". Hodně dobrá je pomoc se ztracenou knihou. Já děkuji za tuto knihu.

Mě se tedy líbila hodně. Jen mi trochu připadá, že autorka neumí moc knihu zakončit. Stejně jako u Bávovek.

Nelíbilo. Odložila jsem. A to jsem jeho předešlé díly hltala jedním dechem.

Bohužel odkládám. Ne, že by uplně nebavila, to jsou horší knihy, ale tato je prostě divná.

Tato kniha mi dala opravdu velmi mnoho. Četla jsem jí v době, kdy mi nebylo úplně dobře a měla jsem jedno jediné velké přání. Po přečtení této knihy vím a hlavně věřím, že to funguje. Stačí jen, si správně přát.

Kdo potřebuje změnu a chce se sebou něco udělat, určitě je tato kniha dobrou volbou.

Ať si z této knihy vezme každý kdo chce co chce. Ať si každý jde za čím chce. Ale pro lidi, kteří stojí na křižovatce, kteří se rozhodli svůj život změnit, kteří v tom zatím tápou a budou rádi za každou radu, je podle mě tato kniha přesně taková. Inspirující, lehce pochopitelná, a psána z dušičky člověka, který si svými problémy též prošel.