sarka2260 sarka2260 komentáře u knih

Srdcem proti zdi Srdcem proti zdi Mariana Zapata

Kouzlo Mariany Zapaty je v tom, že i když se tam nic neděje, tak vám 500 stránek prolítne pod rukou, ani nevíte jak. Četla se stejně dobře jako Kulti a Lukov.

04.07.2022 4 z 5

Bílá Voda Bílá Voda Kateřina Tučková

Tahle kniha byla asi tak o 200 stránek delší, než měla být. Téma zajímavé, zápletka super. Dozvěděla jsem se zajímavá fakta z oblasti, o kterou se moc nezajímám, ale nemůžu se zbavit pocitu, že některé pasáže byly prostě zbytečné.

29.06.2022 3 z 5

Krev a med Krev a med Shelby Mahurin

No podle komentářů jsem to čekala horší, ale je pravda, že zrovna strhující to nebylo.

03.01.2022 3 z 5

Koruna Koruna Kiera Cass

(SPOILER) Tak tohle byl děs. Sice je to rychle přečtené, ale to je asi tak všechno. V knize se nic moc nedělo a výběr Erika byl neočekávaný a nedával mi smysl. 70 stran do konce a najednou ho miluje. Pro mě zatím největší čtenářské zklamání, které jsem v roce 2021 zažila.

13.10.2021 2 z 5

Na jedné vlně Na jedné vlně Jenn Bennett

Četlo se to rychle, ale žádný zázrak to nebyl. Klasický YA příběh s kýčovitým koncem.

12.10.2021 3 z 5

Letní sázka Letní sázka Emily Henry

Není to ani humorné a ani letní čtení, jak tvrdí obálka. Nikdy jsem se nenechala tolik ošálit, jako právě tímto přebalem. Většinu času mi bylo při čtení spíš smutno.

17.09.2021 3 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Čte se to velmi rychle a děj hezky utíká. Jen mám pocit, že se toho v první knížce moc závratného nestalo.

22.08.2021 4 z 5

Balada o ptácích a hadech Balada o ptácích a hadech Suzanne Collins

Zdlouhavé, ale doplnilo mi to představu o Panemu.

21.08.2021 3 z 5

Konkurz na nevěstu Konkurz na nevěstu Helen Hoang

Přečteno jedním dechem. Moc mě bavilo neokoukané prostředí a chemie mezi hlavními postavami. Určitě si přečtu i další knížku od této autorky.

17.08.2021 5 z 5

Hledání příslibu věčnosti Hledání příslibu věčnosti Jennifer Probst

Nejlepší z celé série, ale i tak jsem se sem tam nudila

17.08.2021 3 z 5

Hledání vytouženého dne Hledání vytouženého dne Jennifer Probst

Zdlouhavé a nudné. Autorku mám ráda, ale tohle se podle mě moc nepovedlo. Musela jsem se trochu nutit, abych knížku dočetla.

05.08.2021 1 z 5