Šárka88 komentáře u knih
Klidný a láskyplný román s filmovým prostředím. Kniha se četla sama, i když je děj kapku průhledný, stejnak jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Nora a Leo, jejich románek opravdu jak z filmového scénáře je pohodový s kapkou zamotanosti. Nečekala jsem takovou zápletku, proč mezi sebou najednou měli prázdno, čekala jsem něco jiného, že opravdu se vrátí Ben a bla, bla. Nakonec vše dobře dopadlo a Noře jsem fandila od samého začátku a jsem ráda za splnění jejího životního cíle, každá by chtěla takového trochu Lea.
Přečteno a hodnotím 4+1 * za čtivost
Ano kvůli takovým jako je Luke tohle čteme, chlap se svatozáří a trpělivostí. On je sympaťák a udělal by cokoliv. Scarlett mi nějak do oka nepadla, působila na mě až vypočítavě, nastěhovat se k někomu, přeházet celý barák a kupovat hromadu věcí za cizí peníze, a pak musí otěhotnět a hned moje tohle a moje tamto ? :-D
Nejkratší děj o Clifton Forge a utíkal hrozně rychle, začátek a bum hned konec. Určitě bude pokračování o Cass a Leem, taky jsem zvědavá jestli Emmet najde tu svou a jak to dopadne s Warriory a matkou sester Amandou.
Souhlasím tu s několika komentáři zároveň. Knížka nebyla špatná a za mě hodně čtivá. Téma deprese pro puberťáky bylo zajímavé, musím uznat, že i já v tomto věku přemýšlela jinak, než teď . Měla jsem pocit, že mě nikdo nesnáší a tak dále. Knížka je ale knížka a tady to bylo někdy překombinované, ale Merit jsem svým způsobem chápala a její rodina je velmi zvláštní a jsem ráda, jak vše dopadlo.
Musím dát plný počet hvězd, tohle bylo parádní. Kniha je čtivá od samého začátku do úplného konce. V jednu chvilku si říkáte jaká je Kat naivní ženská, ale stejnak zjistíte, že se vezete v tom sní a vše vám dává později smysl a řeknete si konečně. Děj vás napíná po celou dobu čtení. Trochu mi to připomíná knížku Greenwich park, která taky stojí za přečtení, ale tohle je lepší. A co napsat o Eve??? Nenapíši nic, doporučuji. Doufám jen, že spisovatelka přijde s něčím dalším skvělým, jako je Hospodyně a tohle.
Tento příběh se četl úplně sám. Morgan a Clara, matka s dcerou, které jsou rozdílné a přitom obě stejné. Moc se mi to líbilo a doufám, že další Colleny knížky budou taky tak čtivé a super, zatím druhá nej co jsem od ní četla.
Audiokniha v podání Igora Bareše je průměrným thrillerem. Ze začátku jsem si nemohla zvyknout na pomalejší předčítání, občas jsem se i ztratila v ději. Někdy mi připadalo, že David na jeho myšlení byl až někdy pomalejší a někdy moc chytrý. Konec celkem překvapivý, určitě poslechnu další díly.
Audiokniha
Chtěla jsem dát čtyři hvězdičky, začátek knihy byl slibný, dobře se to poslouchalo a vše bylo jasné. Jenže později jsem už nevěděla kdo kam zapadá a zas mnoho postav a motanice. Nenadchlo mě to, tento díl asi nejslabší ze všech a Sova nejlepší. Holger je svým způsobem chudák, když je v podstatě vše kvůli Mie, jako je tomu i zde.
Knížka byla opravdu čtivá i na celkem dlouhé kapitoly, průměrná detektivka s pár chybkami v myšlení Wiliama a trochu zrychlený konec. Jinak mám ráda, když se v thrilleru objeví i ta láska. Pokud bude další díl, ráda si ho přečtu . Fandím Kate a Theovi.
Nevím, jak tohle hodnotit, dávám 3* za knížku a 1* za čtivost. Budu tu za blázna, když napíšu, že děj nic moc. Tajemství ze zákulisí skupiny a playlist písni super, ale číst v každé kapitole, jak Killian má v gatích Killiána a neustálé připomínání, má klacka jako macka a Libbi kundi……u jako rozteklou buchtičku, to už mi lezlo na nervy. V podstatě se vše točilo dokola, nic extra záživného. Ze začátku jsem čekala lepší koncert a konec, moc rychlí se znějícími svatebními zvony?Zajímá mě více Scottie, určitě si přečtu i jeho příběh a Jaxe taky.
Dokonalá pohádka pro dospělé, nenáročná oddechovka, která vám nedá spát a musíte číst dál a dál. Dlouhé kapitoly vám rychle utíkají. Krásný příběh plný přátelství a lásky s atmosférou Paříže. Úplně mám chuť se tam ihned rozjet.
Musím říct, že tohle byl lepší díl, než první, kterému změním hodnocení. Užívala jsem si čtení od první stránky, až po závěrečný happyend. Romantická pohádka dle mého gusta. Mrzelo mě, jak některé postavy (viz. Draven) dopadly a Presley taky. Doufám, že se dočkáme i něco o jejím životě a kdo pak bude ten šťastlivec k ni? Na to si odpoví každá, která si Rytíře přečte.
Těšila jsem se na tu knížku a čekala, že bude stejně dobrá jako série předtím. Ze začátku jsem se nutila číst dál a dál. Pak to přešlo v akční děj a už mě to netáhlo a konec byl zdlouhavý. Zřejmě jsem se namlsala Čtvrtou opici. Teroristický útok, výbuchy a oheň , nevedlo mi to. Dávám 4* jen proto, že konec nebyl přehnaný a Cole byl sympaticky od začátku. Uvidíme jaký bude ZVUK.
Tak tohle se mi moc líbilo. Co na to říct, v příběhu bylo vše od lásky, nenávisti, zoufalství a naděje. Čekala jsem jiný konec, ale tohle mě moc překvapilo a nečekala jsem takový závěr. Doporučuji
Za mě výborné čtení, napínavé až do konce. Knihu jsem našla náhodně na databázi a musím říct, že přečtení stalo za to. Jdu na druhý díl. Konečně se dějí i hrůzné případy v Rakousku i v Německu, než neustále v USA a Anglii. I ČR se zapojila jako země dealerů kokainu :-D a ztracených turistů. Moc doporučuji.
Audiokniha- Veronika Khek Kubařová
3+1*
Tento díl je na tři hvězdy, nějak tak chybělo více vtipných chvilek, než u některých předchozích dílů. Sem tam v představě jsem se pousmála. Bylo tu už zmíněno, že se ten humor točí pořád dokola. Další hvězdu dávám Veronice, její hlas k tomu pasuje.
Audiokniha- Veronika Khek Kubařová
Třetí díl Aristokratky opět nebyl špatný, byla přidána nová postava v podobě tetičky. Nejvíce tomu dává šťávu předčítání Veroniky, to je fakt super a když si představím Elišku Balzerovou z filmu, jako paní Tichou, tak to prostě nemá konkurenci. Opět jsem se pobavila.
Audiokniha - Jan Maxián a Martin Stránský
Po delší době jsem si pustila opět knihu od MG. Nebylo to špatné, jen trochu rychlé s trošku ,, divným,, koncem. Příspěvek od faba to zcela vystihl, proto netřeba rozepisovat.
Další čtvrté pokračování příjemné romantiky z Green Valey. Annie a Cole, co k tomu dodat, bylo to příjemné oddechové čtení na momentální podzimní večer, všeho bylo akorát. Jsem zvědavá o kom budeme číst příště? Už se těším na další díl.
Příjemná ,, blbůstka k oddechovému čtení od náročné literatury na jedno odpoledne. Whitney v tomto nezklame, místy jsem se pobavila a místy kroutila hlavou, co je tohle za nereálnou ptákovinu :-D.
Chloe a Tyler , dvojce, která začne svůj vztah trochu netradičně. Musím říct, že Tyler měl nervy ze železa a Chloe svým způsobem odmítavá ke všemu, ale nakonec cestu k sobě našli. Kniha je svým způsobem parodie na doopravdickou královskou rodinu, Megan a Harry .
Krásný autentický příběh z pohledu záchranné lodi Carpathia, začátek čtení utíká v dechberoucím údivu a vidíte vše jinak, než co známe. Jenže pak to spadne opravdu do takového klišé, že jsem se musela nutit číst. Čekala jsem také více podrobností o zajímavostí o Titaniku a třeba svědectví okolních lodí, které zachytily signál. Moc se mi líbil pohled kapitána Rostrona, musí byt velmi těžké rychle jednat o záchraně a přitom neohrožovat životy svých cestujících. Dávám krásné 4**** a tento příběh si najde své čtenáře se zájmem pro Titanic, škoda, že není víc takový knížek.