Sarrah komentáře u knih
Tak takovej začátek jsem opravdu nečekala ;-( Jsem zvědavá co přinese třetí díl
Ze všech knih tato asi opravdu nejslabší, ale neznamená to, že by se mi nelíbila. Díky konci se určitě můžeme těšit na pokračování s Charlie.
Ta se četla úplně sama :-) Super, každá další kniha od autorky je lepší a lepší, těším se na další :-)
Na základě hodnocení jsem čekala mnohem, mnohem víc. Knížku jsem sice dočetla, ale asi jsem si představovala něco na způsob knihy "On" a "My" od Ellie Kennedy.
Neříkám, že kniha byla top, proto o jednu hvězdičku méně, ale líbila se mi a těším se na další díl.
Musím ubrat jednu hvězdičku za ten začátek, který mě přišel rychlý, strašně uspěchaný, málo propracovaný a co se týče hlavní hrdinky a jejího návratu do běžného života, až neuvěřitelný. Jinak se kniha četla dobře a rozhodně hned pokračuji druhým dílem.
Tuto knihu jsem si koupila na základě recenzí tady a opravdu nechápu kde je chyba. Pro mě to byla kniha za trest. A přiznávám se, že posledních 100 stran jsem jen prolistovala. U žádné knihy se mi toto nestalo, opravdu jsem se s ní trápila. Za mě tedy určitě NE.
Kniha mě naprosto uchvátila, od začátku vás zatáhne do děje. Nezjistila jsem žádné nudné pasáže. Můžu jen říci "DOPORUČUJI".
Nedočteno. Začala jsem Jáchymem, k Veronice jsem se ani nedostala. Prostě knihy pana Hartla nejsou můj šálek kávy.
Asi jsem od knihy čekala trochu víc, každopádně nemůžu říci, že se mi nelíbila. Nejlepších bylo asi posledních 50 stránek.
Snažila jsem se knihu dočíst, ale bohužel před půlkou jsem to vzdala. Není to můj žánr a mám asi jiné priority než Chris, a proto se mi kniha tak špatně četla. Přijde mi trochu fanatický a nelíbí se mi jak na každé druhé stránce je jeho radost a vzrušení z toho, že může jít někoho zastřelit a naopak smutek z toho, že nebude mít koho, jak on sám píše, sejmout.
Přečetla jsem ji už dvakrát a stoprocentně to ještě minimálně dvakrát dopadne. Miluji tuhle knihu :-) Doma mám pod názvem Doktorka Samantha.
Pokaždé, když mi vyhrkly slzy, jsem se podívala vedle sebe na tu naši rozcapendu a nedokázala pochopit, jak se někteří lidé mohou chovat tak hrozně. Úžasný příběh. A klobouk dolů před Mikaelem za vše co pro Arthura dokázal udělat. Víc takových úžasných lidí.
Chci se zeptat, je nutné číst knihy z této série popořadě, navazují? Nebo si mohu koupit rovnou dvanáctý díl? Děkuji
Knihu jsem začala číst na základě kladného hodnocení a musím se přiznat, že to pro mě byl trochu boj. Knihu jsem dočetla, ale druhý díl mě neláká a rozhodně se na něj nechystám. Strašně jsem se s knihou prala, přišlo mi to zdlouhavé, jedna věta pomalu na celý odstavec, celkově mě styl jakým je kniha napsaná nesedl. Za mě tedy NE :-(