Saskie komentáře u knih
První kniha této autorky, kterou jsem četla. Velmi mne překvapila, kniha byla čtivá a vtáhla do děje. Určitě si přečtu další knihy od této autorky.
Příběhy nebyly špatné, ale na svou dobu se tam určité pasáže vůbec nehodily.
Škoda, kdyby to byly samostatné knihy, daly by se příběhy krásně rozvinout. Za mě jen dvě hvězdy.
Příběh byl napsán pěkně, jak už to u JRW bývá, vtáhlo mě to do děje a knihu jsem nedala z ruky, dokud nebyla přečtena celá.
Krásná kniha. Děj mě úplně pohltil, za dva dny přečteno. :)
Ze začátku měl příběh spád. Později už to bylo horší, ale i přesto byla kniha krásná.
Na knihu jsem se velmi těšila, ale po prvních 20 stránkách jsem začala přeskakovat kapitoly, které mi vzhledem k předvídatelnému příběhu nechyběly. Stylem jakým je napsaná, je spíše pro mladší ročníky. Dávám jednu hvězdu za snahu.
Krásná kniha. Sice jsem měla výhradu k tomu, že nikdo nedonutil Blanche se omluvit, ale poutavý příběh mi vše vynahradil.
Vtipně a svižně napsaná kniha. Moc se mi líbila, hlavně použití slova ,,ta čtyřka''.
Příběh celkově žádný, jen spousta nezávazného sexu, neřešila se antikoncepce ani pohlavní nemoci.
Dávám dvě hvězdy, jen proto, že se kniha četla dobře, měla spád.
Děj nebyl špatný, ale hodně sprostých nadávek, to mi vadilo.
Nejoblíbenější kniha, která je čtivě napsaná a pro pobavení se k ní s chutí budu vracet.
I když pravdou je, že zažít na vlastní kůži bych to nechtěla :)