Satan-démon

Knihu bych doporučila spíš tak pro 15ti leté slečny. Není to špatná knížka, děj se čte hezky a je tam rychlý spád, ale nenadchne to tak jak bych si představovala. Líbí se mi, že se hlavní postavy poznávají v průběhu a hlavně spolu. Není to ale kniha, ke které se budu vracet častěji, ale ráda si ji znovu přečtu když nebudu mít co jiného číst.

kniha nebyla špatná, četla se dobře a děj hezky ubíhal. přesto musím říct, že autorka má lepší knihy... výrazně mi tady chyběl epilog !!! proto strhávám jednu hvězdu

další díl kronik mám za sebou, musím uznat, že mi tenhle přišel o něco slabší než předchozí díly, ale i tak je to jasných 5*
Cress byla fajn, ale úplně to asi nebude moje oblíbená postava, do příběhu ale zapadla dobře...
jsem zvědavá jak to dopadne v posledním díle a jak se to všechno vyjasní..

nějak mi nesedl děj přímo uprostřed války, asi mám radši když je to fakt klasická romantika s nějakou zápletkou

Konečně dočteno. Musím říct, že poslední díl mě mile překvapil. I tak si ale stojím za tím, že to bylo zbytečně natáhnuté na 3 díly.
Doporučím to spíše začinajícím čtenářům fantasy, nebude to pro ně nijak náročně a mohlo by je to navnadit na složitější četbu.

Já prostě nevím. Asi mi knihy úplně nesedí. Nejsou špatné, ale nedokážu se do nich pořádně začíst a užít si příběh.
Tenhle díl je o něco slabší než první. Proto dávám o další hvězdu míň.

Od knihy jsem moc neočekávala. Jsem překvapená. Rozhodně bych doporučila mladším čtenářům. Musím ale říct, že kniha překvapila. Nedávám tedy plné hodnocení, nechám si prostor pro další díly. Rozhodně ale stojí za přečtení, je to oddechové čtení mezi náročnější četbou.

První díl o něco lepší, ale stále hezká kniha. Brala jsem ji jako oddechovku po náročnějším čtení a byla jsem spokojená.

Musím říct, že tohle byl nejhorší díl ze všech. Byly tam dobré části které vtáhly do dějě, ale hodně věcí mi tam nesedělo a přišlo mi to trochu rychle ukončené a zamotané. Konec jsem čekala jiný, nevadil mi.

Kniha neurazí ani nenadchne. O trochu lepší než díl v Londýně.