Satanela komentáře u knih
Moc moc pěkná knížka!:) Nemohla jsem se od ní odtrhnout, protože je tak napínavá...:) Děj skvěle zapadá do tehdejší doby a zdá se, jakoby se to vše doopravdy stalo. Doporučuji!
Moc zajímavý nápad a krásné citáty. Myslím, že mám zásobu popisků k fotkám:D:))
Velmi čtivá a napínavá knížka nejen pro mládež. Už od první kapitoly mě děj vtáhl a chtěla jsem se dozvědět, co se na Novém světě opravdu stalo.Moc se těším, až si přečtu další díly. Jinak knihu jsem četla v aj a dalo se to úplně v pohodě:))
Knížka je hezká, ale čekala jsem od ní trochu více. Moc jsem se do ni nezačala, a proto jsem jí četla celkem dost dlouho. Líbilo se mi, že jsem mohla nahlédnout do života kluků, ale jinak celkový příběh bych hodnotila jen třemi hvězdami.
Skvělá knížka! Miluju to napětí, když se mi z minuty na minutu mění názory na jednotlivé postavy:)
Určitě doporučuji, hlavně všem milovníkům knížek z budoucnosti:))
Úžasná knížka!:) Přečetla jsem jí během pár dnů, byla jsem v ní úplně utopená. Četla jsem jí v únoru, což nemyslíš, že je zrovna nejlepší, a proto si ji chci přečíst ještě minimálně jednou na Vánoce, aby ta její atmosféra byla ještě krásnější:) Nejvíce se mi líbili Zasněžený expres a Archanděl prasátek, John Green a jeho příběh mě tentokrát tolik nenadchnuli:/ Knížku určitě doporučuji!;)
Četla jsem to v aj a je to velmi roztomilé a inspirativní čtení. Myslím, že by kniha neměla chybět v knihovně žádné malé holčičku!:))
Nádherně zpracovaná kuchařka!:) Obdivuju Kačí, že si celou knížku dělala sama. Recepty jsou skvěle popsány i pro lajky a hlavně jsou výborné a zdravé.