Sayuri

Zajímavá kniha, konečně jsem se dozvěděla, proč jsem vegetariánka :D :).

Moc zajímavá knížka. Hodně jsem si z ní odnesla :).

Řekla bych, že karate kata je lepší, je to tam srozumitelné a stručné, ale jinak dobrá kniha, vše je probráno dopodrobna :).

Skvělá knížka. Hodně mi s karate pomáhá, že se můžu doučovat i doma mimo tréninky a hlavně dokonale vysvětlený postup a vše kolem :)). Doporučuji i začátečníkům.

Mmm...já nevím podle mě nejkrásnější román, co jsem zatím četla. Fascinuje mě odjakživa život Kleopatry a taky Caesara a ti dva dohromady a vše mezi nimi dopodrobna :D, no prostě úžasné, hned bych se do toho s chutí začetla znova :).

Moc pěkná kniha, potvrdím jen jako ostatní, že poutavá a taky historicky poučná. Doteď si vše z ní pamatuji živě, jakoby jsem to sama vše prožila, i když bych rozhodně nic z toho prožívat nechtěla. Středověk byl krutý.

Hodně zajímavá kniha, pro lidské ego podle mě příliš krutá. Donutí k zamyšlení a umožní trochu jiný, nový pohled na svět. Po této knize už není tak lehké se dívat jako předtím. Podle mě je pokora důležitá a velice, jsem za ni šťastná. Ovšem ne každý ji dokáže pochopit a přijmout. Já za tuhle knihu děkuji. Hodně mě naučila, ale i tak, zlatá střední cesta...
PS: Pokora je klíč k úspěchu a ke štěstí.