Selendra Selendra komentáře u knih

Pokrevní příbuzní 1 Pokrevní příbuzní 1 Ellen Schreiber

Mám ráda mangu a tahle mě opravdu nadchla :) Sice není od pravého Japonského autora (tady autorky) ale je vážně moc pěkná :) dávám 5 hvězdiček

Princezna Viktorie Princezna Viktorie Thomas Brezina

Jo tahle knížka byla super :) Přečetla jsem ji rychle a byla velmi čtivá :)

08.11.2011 5 z 5

Nečekaný polibek Nečekaný polibek Petra Martišková

Já prostě miluji knihy od Petry Martiškové, protože to jsou super romantické oddechovky. :) Sice už nejsem ve věkové kategorii, ale hlavní hrdinové byli super, i netradiční prostředí, ale bylo mi líto jak to měla Alex se svou mamkou.

31.10.2024 5 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

Jako kniha to nebyla špatná, ale chvílemi mi to přišlo pořád to samé dokola..Hardin a Tessa se pohádali, pak se zase usmířili..Ale jako oddechovka dobré.

14.11.2020 3 z 5

Holka bez minulosti Holka bez minulosti Věra Řeháčková

Tak tahle kniha mě hodně bavila. Moc zajímavý příběh, skoro jako v nějakém filmu. Určitě doporučuji!

07.03.2020 5 z 5

Srdce ze zlata Srdce ze zlata Lauren Brooke (p)

Moje první ze série. Byla krásná, ale taky chvílemi hodně smutná. Honey je opravdu hodně statečná, čím si prochází.

01.10.2019 5 z 5

Jak vycvičit draka Jak vycvičit draka Cressida Cowell

Tak tohle bylo super! :D Moc mě kniha bavila, je pravda, že filmy jsou úplně jiné, ale kniha je taky moc pěkná. Líbily se mi i ty kresby.

10.06.2019 5 z 5

Umění předstírat Umění předstírat Rachel Harris

Kniha byla celkem dobrá, nejhezčí a nejromantičtější byl ten konec :)

08.05.2019 5 z 5

Přišel, zemřel, zvítězil - příběh Ježíše z Nazareta Přišel, zemřel, zvítězil - příběh Ježíše z Nazareta Radek Daniel

Úžasná knížka! Je to vlastně přepis evangelií do srozumitelnější verze. Opravdu moc pěkně napsané

31.03.2018 5 z 5

Modrý kruh Modrý kruh Eleanor Jones

Moc zajímavý příběh. Kniha se lehce četla, takové oddechové čtení.

09.12.2017 5 z 5

Roztomilé malé lhářky Roztomilé malé lhářky Sara Shepard

Miluji seriál a i knihy! Prostě nejlepší ❤

25.05.2017 5 z 5

Dívka v sedle Dívka v sedle Terence Blacker

Krásná kniha o koních. Příběh z dostihového prostředí. Také o vztahu mezi koněm a dívkou.

25.05.2017 5 z 5

Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Pro me asi nejlepší příběh o psech. Nádherný příběh. Změnil můj pohled na pejsky, hlavně na tu mou fenecku :)

05.04.2017 5 z 5

Na ostrově Na ostrově Tracey Garvis Graves

Nádherný příběh, hlavně pro ty, kterým se líbily filmy o Modré laguně :) čte se rychle a je to dobré na odreagování :)

02.12.2014 5 z 5

Bitva o Hex Hall Bitva o Hex Hall Rachel Hawkins

Snad nejlepší díl z celé trilogie...ale ten konec, ten teda byl :) Doporučuju

26.03.2013 5 z 5

Divoký kůň Divoký kůň Bonnie Bryant

Dívky v sedlech zbožňuji :) a tato byla vážně jedna z nej. Jen je škoda, že to Stefi zase nevyšlo...:D

15.08.2012 5 z 5

Jezdectví - můj koníček Jezdectví - můj koníček Sibylle Luise Binder

Tuhle knihu jsem dostala k narozeninám :) Musím říci, že je vážně nádherná. Je moc pěkně udělaná, je tam spousta fotek, tipů a rad :) Pro milovníky koní doporučuji

15.08.2012 5 z 5

Můj první poník Můj první poník Sandy Ransford

Velmi užitečná, jsem ráda, že ji mám. Jsou v ní vážně dobré informace z koňského světa :)

Pokrevní příbuzní 2 Pokrevní příbuzní 2 Ellen Schreiber

Krása, co k ní říci jiného? :)

22.11.2011 5 z 5

Páté kolo u vozu Páté kolo u vozu Jeff Kinney (p)

Když se chcete zasmát, sáhněte po Poseroutkovi. Ten nikdy nezklame, aspoň u mě zatím ne. A vůbec nevadí, že nejste v jeho věkové kategorii.

07.09.2024 5 z 5