sestricka1 komentáře u knih
Po hooodně dlouhé době jsem sáhla po romantické knížce a kupodivu jsem ji neodložila a dočetla až do konce. Byla to pohádka pro dospělé, ale četla se moc pěkně.
Hodně dobrá kniha, čtivá. Sice dost zamotaný děj, až neuvěřitelný, ale když neztratíte nit, tak je to dobré počtení. Určitě doporučuji.
Výborná kniha, přečtena jedním dechem. Byla jsem velmi překvapená z vývinu děje, autorce se podařilo mě naprosto zmást a hodně dlouhou dobu vést mé myšlenky úplně jiným směrem. Doporučuji ke čtení.
tato kniha se mi četla velmi dobře, určitě doporučuji. Napínavý děj, sice místy k neuvěření, ale i tak skvěle napsaný. Konec nemusel být takový, jaký byl.
Krásně, dojemně popsaný odchod mladé ženy z tohoto světa.
Dlouho jsem se prokousavala, začetla jsem se až v poslední třetině. Pak už měla kniha rychlý spád. Od autora zatím nejslabší kousek.
Prečteno za den a půl na pláži. Četla se pekně, ale pro mě měla mnoho nedotažených momentů.
Výborná kniha, mohu jedině doporučit. Sice vyslechnuto jako audiokniha na poznávacím zájezdu, ale o nic menší zážitek.
Osud a odvaha téhle dívenky mě neskutečně oslovily, má můj obdiv.
Knihu jsem přečetla za jeden večer. Četla se pěkně, drama a bolest hlavní hrdinky byla popsána opravdu dobře, uvěřitelně. O dost horší byla druhá linie knihy. Divné nedokončené dialogy , iracionální chování hrdinů, zbytečné tlačení knihy do laciné romantiky....škoda toho všeho. Ale ztracený čas to rozhodně nebyl.
Pěkná kniha, ale tak těžké téma mohlo být i více rozepsané a propracované. Klidně bych takové knize věnovala daleko více času.
Autorku mám ráda, ale tento děj je až příliš k neuvěření. Až když jsem nad obsahem přestala hloubat a jen si užívala romantického ducha knihy, tak se to dalo celkem pěkně číst.
Nádherná kniha, velmi dobře se četla. I když velmi zřídka sáhnu po válečné tématice, jsem moc ráda, že se mi dostala do ruky. U takovéto knihy si vždy připomenu, jak moc se máme dobře a poděkuji za to. Doporučuji si určitě přečíst.
příjemný, naivní, jednoduchý příběh, který bohužel nijak neutkví. Četla jsem ji minulý týden na dovolené, taková jednohubka na dva dny :-) dnes, když jsem si ji chtěla přidat do přečtených, jsem musela hodně vzpomínat, co že to bylo vlastně za knihu.
Nějak mi tato kniha nesedla. Příliš mnoho romantiky, detaily ve vyšetřování neseděly, děj překombinovaný....
Kniha se mi četla dobře. Sice zavání trochu pohádkou, ale jsem ráda, že jsem opět mohla trávit čas s Mikaelem a Lisbeth :-)
Brown patří k mým nejoblíbenějším autorům a Počátek jsem si náležitě vychutnala. O to více, protože děj se odehrával v Barceloně, kde jsem nedávno byla :-) Velmi se těším na další knihu ....prý z Prahy.
výborná kniha, přečteno jedním dechem. Určitě doporučuji přečíst. Od druhé poloviny to nabírá naprosto nečekaný spád....
Dost realistické vyprávění, žádná červená knihovna. I když na můj vkus české ženy výchova puberťáků neskutečně benevolentní a pak jsou tu vidět ty konce. Ale i tak to je.....
dávám max 3 hvězdičky. Nemám vůči obsahu nějaké výhrady, číst se to dalo, ale že bych byla nějak unesená dějem, se říct rozhodně nedá.