SeverusSnape komentáře u knih
Jsem nadšena.Mistrovsky zakomponovaný děj plný zvratů,sedl mi autorův styl psaní a jeho vyjadřování.Norman mi byl velmi sympatický a přirostl mi k srdci,děj je velmi psychologicky založen,mě se tenhle typ velmi líbí,rozhodně čtivá a napínavý kniha,ke které se jistě v budoucnu vrátím
Tato kniha mne absolutně uchvátila,byla čtivá a velmi zajímavá.Donutí Vás smýšlet úplně jinak o životě.Je to úžasné dílo,které jsem přečetla za den.Rozhodně nelituji a myslím si,že by si to měl alspoň jednou za život přečíst každý
Zajímavé dílo na tehdejší dobu..Kniha byla velice čtivá a místy mě i velmi pobavila
Velmi zajímavý námět,ale hlavní hrdinka mi nebyla vůbec sympatická.
První díl jsem nečetla,ale vůbec mi to nevadilo.Skvělý námět,úžasně popsaný dům a přilehlé lesy.Knihu jsem četla jedním dechem.,struhující děj,rozhodně jsem se nenudila
Popravdě řečeno byla jsem dost zmatená a za pletená do tohoto příběhu.Ruské autory zrovna moc nemusím,jsou takoví rozvláční...Sto lidí,sto chutí,prostě mě osobně se to nelíbilo a příběh mne neupoutal.
Já nevím asi jsem úplně blbá,už to čtu asi po 4 a furt to nechápu,připadá mi to jako blbabol a nechápu,co je na knize tak vychvalované.Za mne 1 hvězdička
Kniha má překrásné ilustrace,ale děj se mi moc nelíbil
SeverusSnapeSeverusSnape dnes
Četla jsem ji když jsem byla malinká a pamatuji si,že byla velmi hezky napsaná a krásně ilustrovaná
Velice zajímavý námět o neslyšící komunitě,kteří jsou závislý jen na těžbě,za kterou dostávají základní věci a potraviny pro život.Fei mi byla sympatická a celkově se mi tato kniha velmi líbila.