sidonie kermack komentáře u knih
Nemůžu hodnotit, protože jsem po knize sáhla kvůli názvu. Po 20 stránkách jsem to znechuceně zavřela, spousta zbytečných slov (ač King sám radí spisovatelům, že se toho mají vyvarovat!!!) a s Atlantidou to nemá nic společného. Vrátila jsem do knihovny nepřečtené. Snaha byla, ale ztráta času. Alespoň pro mě.
I tuto knížku mám doma, také několikrát čtenou a určitě na ni zase v dohledné době dojde. K některým knihám se ráda vracím.
Tuto knihu mám doma, občas se k ní vracím. Líbí se mi, a zrovna teď se ji chystám číst znovu. Pokud si nepřinesu z knihovny další podobné...
Závěr knihy mě překvapil, tipovala jsem někoho jiného... Ale bohužel zklamání v tom řešení koncové situace a la Amerika.
Lutz patří mezi mé oblíbené spisovatele, jejichž knihy se dají číst i vícekrát a vždy jsem napnutá.
Kniha se mi líbí, bohužel ji čtu pomaleji než ostatní, ale ne proto, že by to bylo nezáživné, nýbrž proto, že jsem si ji půjčila v pondělí spolu ještě s jednou knihou a jít si půjčit další po dvou dnech nelze, neboť 90% těch, co se mi líbí, už jsem četla. Některé i vícekrát. Takže si ji šetřím.
Knihy tohoto autora čtu ráda. Ani jednu jsem nevrátila nedočtenou, vždy je zhltnu během jediného dne:-)
Milovala jsem tyto pohádky, a knihu mám doma, i když už doznala dost šrámů častým čtením, ale i "díky" těm, kterým jsem ji půjčila (a pár podobných zkušeností, kdy se mi dokonce knížka ani nevrátila, už knížky nepůjčuji). A v souvislosti s tím, jak příšerné jsou "dnešní" hry, filmy, seriály, jsem si na tuto knížku vzpomněla. Třeba plot s těmi lebkami, kostmi...
Je to laděné tak trochu do sci-fi hororu, ale velice čtivé, není to nic, co by bylo zaplněné nějakými děsy, ani roboty apod., líbilo se mi to. Určitě si ji přečtu ještě několikrát. A těším se na avizované pokračování.
Z téhle knížky jsem nadšená! Sice závěr není podle mého gusta, ale to mi tady nevadí. V knihovně už rezignovali na to mi říkat, že už jsem ji četla, protože spolu s Neúplnou mozaikou od Joy Fieldingové patří mezi mé NEJ a stálice.
Tuto knížku jsem četla vícekrát, ale poprvé ještě na základní škole pod lavicí. Tehdy se mi moc líbiila, s odstupem času už ne tolik, ale přesto po ní vždy ráda sáhnu.
Knížka se mi zprvu líbila, pak už to na mě působilo jako uměle natahované, a závěr mě zklamal.
Moje velice oblíbená knížka, bohužel jsem ji kdysi půjčila, a ta dotyčná mi ji už nevrátila.
Vybavují se mi vzpomínky na dobu, kdy jsem tuto knížku četla (lepší než ty tzv. dívčí románky).
Dodnes se mi tyto knížky líbí, je z nich znát, že děti mohou prožívat dobrodružství a přesto být stále dětmi.
Knížka mého dětství, tehdy jsem si ji půjčovala v knihovně. Pro své děti jsem ji konečně už mohla i koupit. Občas se k ní varcím i teď, je to krásné, veselé, prostě dětské a k tomu překrásné ilustrace...
Zatím se mi líbily všechny knížky této autorky, které jsem přečetla, u téhle tomu je nejinak.