simca144 komentáře u knih
Krásná knížka, která bere dech a nutí vás všechny emoce sdílet s hlavní hrdinkou :)
Nemůžu říct, že by mě zklamala, je to pěkné nenáročné čtení...ale není z knih, co bych asi četla vícekrát :)
Právě jsem dočetla a teď mnou proplouvají různé pocity...Díl byl od začátku po poslední stránku "nabouchaný" emocemi. Epická láska, která se musí potýkat s různými nepřízněmi života...co napsat? Jen, že si připravte kapesníčky, posledních několik stránek jsem probrečela...je to jedna z opravdu mála knížek, která to dokázala...pět hvězdiček je opravdu málo :)
Naprosto dokonalé pokračováni, co dodat víc...nemohu se dočkat příští knihy :)
Pokračování neuvěřitělně silného příběhu mladých lidí, který v každém prostě musí něco zanechat..:)..naprosto úžasná kniha, nemůžu se dočkat pokračování ;)
Bombastická knížka...miluju tento příběh, prostě mě chytl a jen tak nepustí :)..takže určitě doporučuju :)
Knížka se dobře četla, bavila mě...až na slovní spojení - uragán vášně :)..jinak budou teda ještě další díly.? :)
Úžasné pokračování skvělého příběhu :)..a nevíte náhodou jak je na tom 3.díl? :)
Z prvního dílu mi Zsadist přišel děsně nepříjemný...to se ale změnilo a je to..podle mě..druhý nejlepší příběh..přece jenom se mi první knížka série líbila víc. Je to ale zase úplně jiné, zajímavé téma, které si do posledního písmenka užijete ;)
Krásně napsaná knížka...Skvělý styl psaní, který hned vtáhne do děje :)
Naprosto úžasná knížka :)..a mooc povedená novela, která mě oslovila snad ještě víc než příběh Lachlaina S Emm :)..Myst mi přišla bližší a Wroth prostě sympatičtější :)