Simmminek komentáře u knih
Koupeno z jediného důvodu a to kvůli Andreje Čikatila, kterým je kniha inspirována. Ze začátku jsem měla problém zvyknout si na styl psaní. Celkově jsme měla dojem, že tu knihu nedočtu. Ale jsem nyní ráda, že jsem vydržela. Asi v polovině začal být děj konečně poutavý a ke konci už jsem musela jen číst a číst, ať vím jak to dopadne. Těžké čtení a mnohdy až k neuvěření, jak to kdysi všechno bohužel fungovalo.
Skvěle napsaná kniha. Nemohla jsem se odtrhnout. Takové psychologické thrillery miluji. Doporučuji.
Pěkná kniha, po jejímž přečtení vám zůstane v hlavě nejen krásný příběh, ale také uvědomění, že v životě máme štěstí, které si ani neuvědomujeme, a které nemají bohužel všichni. Autorka umí krásným způsobem předávat moudra svým čtenářům a to na ni velmi obdivuji.
Krásná upřímná knížka, kterou doporučuji všem náctiletým. Zajímavý příběh. Autor úžasně popsal obsedantně kompulzivní poruchu a její život s ní. Také se mi líbilo to nastínění jak se cítí děti, které nemají jednoho z rodičů. Prostě knížka která mě chytla za srdce. A přečtená byla za 2 dny. :-)
Takovou knížku jsem četla poprvé. A měla ji přečtenou během chvilky. Udělala si spoustu záložek, ke kterým básničkám se budu ráda vracet. Knížka je moc hezky zpracovaná a proložena zajímavými fotkami.
Knížku Dvojí život jsem dostala darem a upřímně její obálka mě nezaujala a byla jsem si jistá, že bych si ji asi sama nakoupila. Takže děkuji, protože byla jedním slovem boží. Na knihu Utajená sestra jsem čekala a nemohla se dočkat, až se bude dát koupit. A nezklamala. Byla nejméně stejně skvělá. Dobře se četla, plno zápletek a zvratů, to prostě autor musí umět. Těším se na další.
Super knížka, kterou jsem měla přečtenou jedním dechem. Takové vyústění bych nikdy nepředpovídala. Super knížka. B. A. Paris tento žánr prostě umí. Určitě doporučuji přečíst. Jediná nevýhoda knížky je ta, že vás nenechá dělat nic jiného, než pořád číst. :-)
Zajímavá kniha, dobře se četla, napínavá. Mám ráda knihy, kdy do konce nevím, jak to nakonec všechno dopadne. A to byla jedna z nich.
Vzhledem k tomu, že jsem před čtením knihy nejprve shlédla její hodnocení, tak jsem od ní neočekávala tolik, jako od druhé knihy autorky "Dívka ve vlaku". Ze začátku se mi kniha nečetla moc dobře. Děj byl takový nijaký a v postavách jsem se začala rychle ztrácet. Druhá polovina knihy mě, ale mile překvapila a nemohla jsem se odtrhnout a finále bylo jedním slovem úžasné. Zase překvapení snad až do poslední strany. Škoda první půlky, jinak bych dala určitě 5 hvězd. :-)
Po této knížce se Liane Moriarty stala definitivně moji nejoblíbenější autorkou! Kniha “Na co Alice zapomněla”, ve mě nechala krásné pocity. Úžasný a originální příběh, který chytne čtenáře za srdce. Do konce jsem si přála, aby to dopadlo podle mých představ. Autorka umí psát perfektní knížky a těším se až si zase něco nového od ni přečtu.
Kniha se mi velmi líbila. Autorka Liane Moriarty je prostě božská autorka. Je to už několikátá knížka od zmíněné autorky, kterou jsem četla a znova jsem nadšená. Líbí se mi, že v jejich knihách vystupuje více hlavních postav, jejichž osudy se v průběhu děje prolínají. Po přečtení jsem se těšila na stejnojmenný seriál, ale ten mě bohužel zklamal. Seriál mi připomíná horší verzi "Zoufalých manželek". Chápu, že obvykle to co je natočené, úplně nekopíruje knižní předlohu. V seriálu na mě až příliš mnoho vulgarismu (možná to je jen tím dabingem) a extrémů. Po 5. díků jsem v koukání na seriál přestala, takže závěr nemůžu hodnotit. Jsem ráda, že jsem si nejprve přečetla knihu. A teď už se jdu pustit do knihy "Na co Alice zapomněla". :-)
Zajímavá kniha, která 100% stojí za přečtení. Čtenář jako já, který věří na něco vyššího jako je osud apod., si pochutná na tak silném příběhu. Propojení životů hlavních postav je perfektní. A závěrečný epilog? Tak to mi došly slova a zatlačila slzu. Souhlasím s autorkou, že je jen dobře, když některá tajemství zůstanou skryta navždy. Smutný a silný příběh několika lidí. Děkuji za tak bezva knihu, kterou řadím mezi své TOP.
Pokud by byla možnost u této knihy zaškrtnout políčko "přečteno jedním dechem", určitě bych neváhala ani vteřinu. Chytlavě napsaná kniha s napínavým příběhem. Za mě akorát je poslední kapitola navíc. Bez poslední kapitoly by příběh byl reálnější, a ne tolik neskutečný. Celý příběh je odrazem titulku "Lidé jsou schopni téměř všeho" - dle mě je však slovo "téměř" v tomto případě nadbytečné.
Zajímavá kniha, ve které se střídají hluboké myšlenky a vtipné až neuvěřitelné příběhy ze života. Na to že autorkou je mladá žena a jedná se o její první knihu, tak si myslím, že se nemá za co stydět.
Knihu bych si asi podle obalu nikdy nekoupila. Když jsem ji dostala, tak jsem neměla tušení, co od ní můžu čekat. Teď po přečtení jsem ohromena. Kniha byla čtivá, dojemná, úžasná. Každá kapitola představovala zvrat v ději a to mě na knihách baví. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Děkuji za takové příběhy, které nutí člověka přemýšlet nejen o knize samotné, ale i o životě.
Kniha se mi líbila. Četla jsem jedním dechem a neustále mě něco překvapovalo. Krátké kapitoly způsobily, že jsem knihu přečetla opravdu rychle, protože po každé kapitole jsem si řekla, tak ještě jednu, a tak to pokračovalo...
Chválím také obálku knihy, která je pro mně jedna z nejhezčích.
Napínavá knížka se zajímavým zakončením. Velice čtivá, nešlo se odtrhnout :-)
Chybělo mi nějaké "vzrůšo". Stále jsem čekala, kdy už něco přijde, něco se stane... Hodnotím pozitivně pouze děj týkající se hypnózy.
Jojo Moyes nikdy nezklame! Opět skvělá kniha. Úžasné pokračování. Ze začátku jsem sice měla problém poznat v hlavní hrdince tu "naší Louisu", ale pak jsem si prostě zvykla, že tím co si musela prožít, se sama hlavní hrdinka tak trochu změnila. Shrnuto, podtrženo: Nádherné zakončení celého příběhu!
Velmi pěkně napsaná knižní série. Přečteno jedním dechem. Patří mezi ty knihy, které prostě musíte přečíst do konce. Pouze bych zvážila, zda knihy řadit mezi dívčí romány.