SimulinaT

Kniha je na čtení trochu složitá,prokládaná dopisy. Ale příběh je nakonec krásný a čtenář se musí soustředit v které době se nachází. Vše nakonec do sebe zapadá a rozmotávat se příběh.

Oddychovka. Dobře se četla.Jak náhoda či osud může spojit životy dvou neznámých lidí.

Sestřičky pod jmelím si čtenář může přečíst i bez předchozích dílů. Je to opravdu příběh jako kdyby první díl nové řady. Kniha se dobře čte,ale chybí tam to napětí. I přesto jsem ji ráda přečetla.

kniha nezklamala. Ukrývá krásný příběh plný emocí . I když konec mohl být ještě víc rozvinutý,ale třeba se dočkáme druhého dílu

Dětem se příběh libyl. Naučí se jak se chovat k hráčkám a dávat šance i těm které nejsou moc oblíbené.

I když jsem od začátku tušila jak příběh skončí napjatě jsem četla dál jestli budu mít pravdu já či autor. Krásný jednoduchý příběh

Chuderka krásná císařovna no teď mě to láká podívat se do Vídně do paláců. Podle Sisi krása a peníze štěstí a klid nepřinese i když by láska .

Kniha je úžasná a konec napínavý. Věřím že kdyby se s Hanou začalo pracovat v mládí byla by jiná,ale to se v určité době nedělalo. Holt Simku chápu rozuměli bychom si.

Knihu doporučuji, hezky se četla. Je plna zajímavých příběhu.