šipek šipek komentáře u knih

Open: Otevřená zpověď Open: Otevřená zpověď Andre Agassi

Velice zajímavá kniha , reálný pohled do zákulisí tenisu , až jsem byl překvapen Andrého nenávistí k tomuto sportu. Velice silná osobnost.

15.12.2015 5 z 5

Černá voda Černá voda Kerstin Ekman

Tak jsem nějak rozčarovaný z této knihy. Nemohl jsem se vůbec začíst , celkem složité na jména , střídající se doby a zdlouhavé popisování přírody. Kolikrát jsem chtěl i knihu i odložit , ale když čtu tak to musím dočíst. Posledních asi 200 stránek již to vše začalo do sebe zapadat , ale než jsem se k tomu prokousal.

07.12.2015 3 z 5

Až na popel Až na popel John Connolly

Pro mě byla tato kniha celkem zklamáním. Nijak moc mě neoslovila.

25.11.2015 3 z 5

Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

Tak koukám dost negativní komentáře. Tak z kraje jsem se ztrácel v názvech a jménech , ale nakonec se dalo dobře orientovat. Pro mě kniha povedená, jednu hvězdičku sundavám za konec knihy. Mohlo být tak o 30 stránek více (rychle ukončeno).

18.11.2015 4 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Tak u této knihy nemusím ani přemýšlet nad počtem hvězdiček, prostě vynikající kniha od výborné autorky. Přehledně se prolínají dvě časová období , vše do sebe zapadá. Tak jsem nechtěl tuto knihu ani odložit. Čtenář netuší jak to vše dopadne.

16.11.2015 5 z 5

Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda Dan Brown

Tak to bylo počteníčko. Bál jsem se ,že budu tápat v jménech ale dobrý. Jak se říká přečteno jedním dechem.

10.11.2015 5 z 5

Americký zabiják Americký zabiják Vince Flynn

Tak kniha dobrá , ale četl jsem s Mitchem Rappem i lepší. Špionážní tématiku nemám moc rád , ale knihy tohoto autora si vždy rád přečtu.

10.11.2015 4 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Za mě pět hvězdiček , dokonce jsem i zhlédnul filmové zpracování. Vynikající kniha od výborné spisovatelky.

10.11.2015 5 z 5

Zaklínač duší Zaklínač duší Sebastian Fitzek

Pro mě zklamání,nemohl jsem se nějak do knihy začíst.

10.11.2015 3 z 5

Volně padat jako ve snu Volně padat jako ve snu Leif G. W. Persson

Tak jsem trošku zklamaný, pro mě slabší kniha. Nějak jsem se v ději ztrácel, zdlouhavé pasáže.

26.10.2015 3 z 5

Mrtvé tajemství Mrtvé tajemství Beverly Connor

Tak pro mě tato kniha zklamání.

20.10.2015 2 z 5

Jarní mrtví Jarní mrtví Mons Kallentoft

Mám rad tuto sérii s Malin Forsovou. Autorův styl psaní je moc zajímavý , člověk si ne něj musí zvyknout. Nevím, že tyto knihy mají tak nízké hodnocení.

17.10.2015 4 z 5

Drsná země Drsná země John Sandford (p)

Tak mé první setkání s tímto autorem a asi ne poslední. Dávám 4 hvězdičky. Kniha je srozumitelná , člověk se v ní neztrácí. Postava detektiva Virgila je mi sympatická , hlavně ten závěr mu krásně vyšel což jsem i očekával.

13.10.2015 4 z 5

Washingtonský dekret Washingtonský dekret Jussi Adler-Olsen

Tak tohoto autora mám v oblíbených a ne nadarmo. S oddělení Q jsem přečetl všechny knihy, ale tady to je úplně něco jiného. Já politické thrillery moc nemusím, ale tady to bylo moc dobré. První stránky jsem se rozkoukával a nevěděl jsem jestli mám pokračovat ,ale pak se to zlomilo a četlo se to výborně. Kniha na to jak je tlustá měla spád , prostě spokojenost.

13.10.2015 5 z 5

Policie Policie Jo Nesbø

Prostě knihy od tohoto autora miluji. Vždy se těším když se mi detektivka s Harrym dostane do ruky. Ani se mi to nechce dočíst. Jen ten otevřený konec to nevím nevím.

28.09.2015 5 z 5

Falešní hráči Falešní hráči Michael Connelly

Jo dobrá detektivka ale jedna hvězdička tam chybí.

28.09.2015 4 z 5

Vražda na Silvestra Vražda na Silvestra Lee Harris (p)

Tak jsem přečetl druhou knihu od této spisovatelky a asi poslední. Nějak tomu nemůžu přijít na chuť i když tato detektivka byla lepší jak Vražda na Den práce.Nejvíce mě rozčilují pasáže kdo bude hlidat miminko a vše okolo něj.

28.09.2015 3 z 5

Na ostří Na ostří David Morrell

Prostě Morrell se výborně čte. Všem doporučuji.

10.09.2015 4 z 5

Vražda na Den práce Vražda na Den práce Lee Harris (p)

Takové pohodové čtení na dovolenou. Nejvíce mě rozčilovaly pasáže s osmiměsíčním miminkem, kdo ho bude hlídat kam s ním ,jak se staví na nožičky.

29.08.2015 3 z 5

Pět Pět Ursula Poznanski

Zajímavé téma, docela by to chtěl člověk i zkusit geocaching v reálném světě.

28.08.2015 4 z 5