šipek komentáře u knih
Tak knihy od této autorky to je vždy taková pohoda. Čte se to pomalu samo, děj krásně utíká a je přehledný. Tento díl je obzvlášť povedený. Vřele doporučuji.
Tak na knihy od mé oblíbené autorky si vždy musím u nás v knihovně počkat. A musím říct vždy to stojí za to. Opět žádné zklamání. Zapojení novinářky velice dobrý počin. Vřele doporučuji.
U mě lepší 4 hvězdičky. Já toho bezdomovce miluji i když je nesmrtelný.
Tak tato kniha je za plný počet hvězdiček. Výborná zápletka, vše do sebe zapadalo a hodně čtivá kniha. Vřele doporučuji milovníkům tohoto žánru.
Anton Brekke mě vyloženě baví. Výborná série detektivek. Zde jsem jednu hvězdičku ubral, příběh se mi zdál trošku neskutečný.
Hodně zajímavý příběh od mé oblíbené autorky. Krátké kapitoly, děj utíká a najednou je konec. Vřele doporučuji.
Tak myslím, že zde již bylo vše napsáno. Tolik komentářů jsem dlouho nečetl. Za mě to na 5 hvězdiček nebylo, dávám 4 zasloužené hvězdičky.
Tak tato série je návyková. Za mě úplně úžasné počteníčko. Je to snad stále lepší a lepší. Jen doporučuji číst postupně. Vřele doporučuji milovníkům tohoto žánru.
Tak jediné co chybělo byla malebná vesnička Three Pines a její obyvatelé. Co mi teda nesedělo byl vztah otec a syn, to se mi zdálo dost přitažené za vlasy jak se říká. Jinak pohodové krásné čtení, které vždy potěší. Tuhle sérii mám moc rád a jsem z ní nadšený.
Tak tento díl byl hodně promyšlený do posledního detailu. Zde jsem musel zapnout své mozkové závity a neustále přemýšlet, abych se v ději neztratil. Jé kolikrát jsem se i musel vrátit. Těch postav bylo v tomto dílu požehnaně, ale vše tam patřilo a do sebe zapadalo. Za mě paráda a vřele doporučuji.
Za mě je toto jedna z top detektivních sérií které jsem četl. Napínavé, moc dobře se čte, krátké kapitoly, vše do sebe zapadá. Jen ten nadřízený je vždy nějaký divný. Moc se těším na další díl.
Za mě trošku pomalejší začátek knihy, postupem času vše začalo do sebe zapadat a já začal hltat jednu stránku za druhou. Za mě výborně napsaný psychologický thriller. Vřele doporučuji.
Nová série, nový detektiv a nový autor s tím vším jsem se musel vypořádat. Za mě strhující detektivka s bezvadným inspektorem Fordem. Vřele doporučuji.
Tak kniha psaná jak z pohledu vraha tak vyšetřovatele. Za mě dost těžké téma, ale dobře napsané. Jo byl jsem spokojený.
Tak tohle byla neuvěřitelná jízda od začátku do konce. Zde ani nepřemýšlím kolik mám dát hvězdiček, mé první setkání s tímto autorem a hned to musím dohnat.
Zajímavá zápletka, ale takové sci-fi, což není zrovna můj šálek kávy. Jinak napínavé, čtivé, trošku pomalejší začátek knihy.
Jednou za čas sáhnu po knize od tohoto autora a vždy jsem spokojený. Za mě spokojenost, ale něco málo k plnému počtu hvězdiček mi u této knihy chybělo.
Má oblíbená autorka. Myslím, že začátek knihy byl pomalejší a dá se říci zdlouhavý, ale od poloviny knihy to dostalo spád, který jsem očekával. Tak za první část knihy jsem musel jednu hvězdičku sebrat.
Tak se moc těším na další pokračování jedné z nejlepších sérií co jsem četl. Jinak k tomu nemám co dodat jen, že se ztotožňuji z komentářem uživatelky lucakuca, tak krásný a od srdce napsaný komentář jsem dlouho nečetl dávám palec nahoru.
Moc dobrý další díl, čekám jestli bude ještě pokračování.