Mrtví promlouvají přehled

Mrtví promlouvají
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380566/bmid_mrtvi-promlouvaji-wEs-380566.jpg 5 502 502

O staré farmě Hochstetlerových se v Painters Millu šušká, že je prokletá. Policejní náčelnice Kate Burkholderová je přivolána na místo, kde se zdánlivě vlastní rukou sprovodil ze světa starý muž. Záhy však důkazy prozradí, že šlo ve skutečnosti o vraždu, která navíc nějak souvisí právě s dávným incidentem na farmě Hochstetlerových. Když je objeven další mrtvý muž, opět zdánlivý sebevrah, vyjde na světlo spojitost mezi oběťmi a postupně se odkrývají děsivé podrobnosti z oné noci před pětatřiceti lety, kdy zahynul amišský otec a jeho čtyři děti, jejichž matka beze stopy zmizela...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

The dead will tell, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrtví promlouvají. Přihlašte se a napište ho.

Babo
13.11.2024 5 z 5

Je to již několikátá kniha od autorky a je stejně čtivá jako předešlé.
Je to prostě detektivka, kde děj pěkně odsýpá. Vyšetřovatelka je sympatická, její osobní problémy se řeší jen okrajově a i když od určité chvíle čtenář tuší, kdo je asi pachatelem, tak to na zajímavosti a čtivosti nic neubírá.

mysce
12.11.2024 5 z 5

Linda Castillo nás zavádí do amišské komunity, klidného a zdánlivě idylického prostředí, které však skrývá temná tajemství. Sympatická policejní náčelnice Kate Burkholderová se pouští do případu, který ji zavádí hluboko do minulosti.
Na staré farmě Hochstetlerových se před lety odehrála tragédie, která dodnes pronásleduje místní obyvatele. Kate odhaluje děsivé podrobnosti z noci, kdy za brutálních okolností zemřela téměř celá amišská rodina.
Vše nasvědčuje tomu, že minulost se vrací, mstí se a v Painters Mill začínají umírat další lidé.
Castillo mistrně vykresluje ponurou atmosféru neustálého deště, která celý příběh prostupuje a zdůrazňuje jeho temnotu. Děj plyne svižně a každý zvrat čtenáře vtahuje hlouběji do případu. Náčelnice Kate je postava, kterou si snadno oblíbíte – je odvážná, lidská a nikdy se nevzdává, ani když čelí výzvám i ve svém osobním životě.
„Mrtví promlouvají“ je nekompromisní a dramatický thriller. Pro fanoušky záhad a napětí vřele doporučuji!

Ivanule
11.09.2024 5 z 5

Jako vždy u této knihy od autorky musím zase napsat, že se mi velice líbila. Kate řeší několik desítek let starou vraždu amišské rodiny,která vede nakonec k překvapivému závěru:)

10 nejprodávanějších eknih (leden)

04.02.2019

Kniha Mrtví promlouvají v seznamech