šipek šipek komentáře u knih

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Tak u této knihy jsem ani na chvilku nezapochyboval kolik dostane hvězdiček. Jedním slovem paráda. Na tuto knihu jsem se moc těšil a dá se říci , že i předčila mé očekávání.

28.08.2015 5 z 5

Přiznání Přiznání John Grisham

Kniha dle skutečné události. Člověk ani nechce věřit co se vše může stát. pro mě nepředstavitelné.

28.08.2015 4 z 5

Ztracené duše Ztracené duše Lisa Jackson

Nemám moc rád upírskou tématiku, ale od Lisy to bylo dobré.

28.08.2015 4 z 5

Pan Mercedes Pan Mercedes Stephen King

Po pomalejším začátku se Mercedes pěkně rozjede. Velmi dobře napsaná kniha , zajímavý a jednoduchý děj. Kniha mě mile překvapila.

28.07.2015 4 z 5

Vraždy na molu Vraždy na molu Ken Bruen

Tak jsem překvapený jak kladné jsou zde komentáře. Mě tato kniha vůbec neoslovila , snad to ani není detektivka. Je to jenom povídání o ničem.

28.07.2015 2 z 5

Ztracené úterý Ztracené úterý Nicci French

Tak po pondělku jsem četli úterý a udělal jsem dobře, knihy na sebe volně navazují. Dávám pět hvězdiček i když první díl se mi zdál o trošičku lepší. Opět děj neuzavřen, musím se kouknout jestli již vyšel třetí díl Čekání na středu.

14.07.2015 5 z 5

3x vraždy 3x vraždy Agatha Christie

Tak Deset malých černoušků jsem četl již dříve, zbylé dvě detektivky jsem četl poprvé. Nerad čtu knihy od autorů kteří chrlí jednu knihu za druhou a koukám u této spisovatelky jsem udělal velkou chybu. Moc pěkně napsané detektivky dokonce mě chytl i případ ze starého Egypta. Vřele tuto trilogii doporučuji.

14.07.2015 5 z 5

Park ozvěn Park ozvěn Michael Connelly

Vynikající Harry, parádně napsané,super děj strhující atmosféra.

07.07.2015 5 z 5

...a je čas zabíjet ...a je čas zabíjet John Grisham

Tak bych nikdy nevěřil,že dokáži přečíst knihu z americké soudní síně a ještě o 600 stránkách. Musím souhlasit s kladnými komentáři k této knize. Na mě tato kniha udělala úžasný dojem.

07.07.2015 5 z 5

Advokát Advokát Michael Connelly

Po delší době jsem si pujčil knihu od tohoto spisovatele a udělal jsem moc dobře. Čtivá detektivka.

07.07.2015 4 z 5

Andělíčkářka Andělíčkářka Camilla Läckberg

Fajn čtení. Oddechová detektivka na dovolenou. Kniha má spád, dobře se čte , výborné prolínání děje současného s minulostí. Zajímavé téma.

04.07.2015 4 z 5

Mapa z kostí Mapa z kostí James Rollins (p)

Tak dost dobrá kniha, akorát moc historických pasáží a pomalu aby byl člověk fyzik pokud chce všemu porozumět.

23.06.2015 4 z 5

Vyvolená k smrti Vyvolená k smrti Lisa Jackson

Parádní počteníčko. Kniha má spád,rozuzlení na můj vkus moc rychlé.

19.06.2015 5 z 5

Kamenná opice Kamenná opice Jeffery Deaver

Výborný Deaver, starší detektivka plná napětí a zvratů. Bál jsem se čínské tématiky a byl jsem mile překvapen. Doporučuji.

15.06.2015 5 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Tak mě tato detektivka příjemně překvapila.Měl jsem určité obavy,které se nenaplnily. Cormoran i s jeho sekretářkou si získaly mé sympatie. Kniha je srozumitelná a krásně se čte. Žádné hororové scény klasický detektivní román.

12.06.2015 5 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Tak dávám plný počet hvězdiček. Knihy tohoto autora přímo hltám a těším se vždy na novou knihu teto série. Oddělení Q mě vždy dostane, i když postava Marca taková neohrožená pohádková.

07.06.2015 5 z 5

Démoni Démoni Karin Slaughter

Tak má oblíbená autorka se mi zdá že nějak stagnuje.

07.06.2015 4 z 5

Tvrdohlavý muž Tvrdohlavý muž Ondřej Horák

Moc nečtu biografie a udělal jsem vyjímku. Kniha mě zaujala. Takových lidí kdyby bylo více co jdou za svým cílem a dokáží překonávat neskutečné překážky. Smekám.

27.05.2015 5 z 5

Noc předtím Noc předtím Lisa Jackson

Tak popravdě jsem čekal lepší detektivku na to že to je od Lisy Jackson.

27.05.2015 3 z 5

V plamenech V plamenech Rosamund Lupton

Tak začátek pro mě hrozný nemohl jsem se vůbec začíst a ztotožnit se se stylem psaní. Úplně jsem se v něm ztrácel, dokonce jsem chtěl knihu odložit. Po přečtení jsem moc rád že jsem toto neudělal. Kniha ve mě zanechala úžasný dojem.

21.05.2015 4 z 5