Siraelxy komentáře u knih
Jedna z nejnudnějších knih, které jsem kdy četla. Slaboučká linie tragedie v minulosti- jen to mě drželo, abych ji dočetla. Jinak doporučuji jen těm, kdo miluje rozvláčné popisy prasklin na omítce, vzoru na tapetách nebo stvolu v trávě a jeho vzrůstu :-) Na www.siraelxy.blogspot.cz by normálně byla recenze, ale tato kniha za článek nestojí.
Tato knížka je úžasná. Je o plánech, které nevychází. O láskách, které nejsou ty pravé. O přátelství, které je jedinečné. O urputnosti, která se vyplácí...... Ať vás ani nenapadne, nepřečíst si ji jen proto, že je psaná jinou formou než běžnou :-)
Více zde: http://siraelxy.blogspot.cz/2015/10/cecelia-ahernova-s-laskou-rosie.html
Manželství.....v kaźdém je trocha tajemství. Kniha začíná malinko tězkopádněji, aby se pak parádně rozjela :-) Myšlenkové pochody vyšinutých jedinců jsou......vyšinuté :-) více tady: http://siraelxy.blogspot.cz/2015/08/gillian-flynn-zmizela.html
Ideální kniha pro tyto horké dny. Čtivá, ale nenáročná. Dvě sestry, kterým bych, v určitých chvilkách, nafackovala. Stejně jako objímala, když neví kudy kam. Prostě život sám.... Viz http://siraelxy.blogspot.cz/2015/07/tess-stimson-co-je-tvoje-je-i-moje.html
Mně se seriál moc, fakt moc líbil a až po jeho shlédnutí jsem četla knihu. Musím říct- naštěstí. Jinak bych se totiž dost těžko orientovala v postavách :-) Takhle jsem si představila, který herec tu kterou postavu hrál a měla jsem jasno.
Kniha je úžasná, faktem je, že její první část se mi líbila víc.
Při čtení této knihy mi nezmizel úsmév z tváře....takový ten nostalgický:-) Hrdý Budžes je super, ale Oněgin je jednoduše nej.