sirojezkin

Mám takový neodbytný pocit, že jsem teď knihu četla už podruhé, ale to je u mě normální. Ovšem vůbec to nevadilo, protože je bezvadná, jen škoda, že je kniha tak útlá - klidně bych četla dál.

pět jedna ze skvělých dystopií. Moc se mi to líbilo. Kupodivu velice aktuální, i když vyšla 2014. Možná, že jsme od takového světa nebyli daleko?

Napínavé a trochu strašidelné. Konec byl dojemný. Doporučuji

Velice napínavé. Celou dobu Vás to nutí přemýšlet, kdo je vrah a i když jste si jistí - tak nakonec to není on ! Chvílemi jsem se v tom motala - autor přeskakuje v čase i různých příbězích, ale vydržela jsem to a nakonec to do sebe perfektně zapadlo.

Tuto knihu jsem četla už kdysi dávno na střední, ale nikdy na ni nezapomenu. Teď se mi to vybavilo kvůli Čtenářské výzvě. Skvělý nápad, výborně zpracováno, ale mám takový pocit, že jsem si na konci nebyla jistá, jak to vlastně dopadlo. Asi si to budu muset přečíst znovu.

Velice vtipné a čtivé. Přečteno za 1 den. Připomínalo mi to Adriana Molea.

Dokonalé stopy jsem přečetla celkem rychle. Líbilo se mi to, ale je to taková oddychovka. Musím říci, že komentář sepisuji až po měsíci od přečtení a vůbec jsem si nepamatovala o čem to bylo, musela jsem se jít podívat a oživit si to. Tato kniha ve mně nezanechala vůbec žádné stopy. Škoda, četla se dobře.

Velice zajímavý pohled do světa hráčů Minecraftu a autistů. Jistě je těžké být rodičem takového dítěte. Hezký román s dobrým koncem.

Velice se mi to líbilo. Zanechalo to ve mně silný dojem. Často na to myslím, přesto,že už čtu něco jiného. Doporučuji. Psychologické. Hrozné, co se děje - protože se to určitě děje.

Knihu jsem měla komplet přečtenou za 2 dny. Hodně napínavé a poutavé. Skvělé - doporučuji.

Výborné, strašně napínavé. Přečteno za 2 dny. Vhodné pro ženy. Super, doporučuji.

Kniha byla překvapení od Ježíška. O Jaroslavu Velinském jsem do té doby neslyšela - tedy aspoň jsem si to myslela. Trochu jsem pak pátrala a zjistila jsem, že je to Kapitán Kid! Další překvapení byl tento žánr! A ještě další - že už je to 5.díl série. Nicméně se zaujetím jsem se do toho pustila a když jsem si zvykla na trampský slang, tak musím říct, že jsem se nemohla odtrhnout, jak moc mě to bavilo! Fakt skvěle napsané, vtipné, slušné, klidné - přestože se to týká vraždy. Určitě to nebyla moje poslední kniha od Kapitána Kida - přečtu si je všechny!

Nádherná kniha o přírodě. Autor zde poutavě popisuje pozorování ve své vlastní zahradě. O každém živočichovi a rostlině se zmíní a přidá i nějaké zajímavosti. Doporučuji čtení s internetem či encyklopedií po ruce a hned si vyhledat obrázek a článek o popisovaném. Rozšíříte si obzory

Nádhera! Přesně můj styl! Dobrodrůžo, romantika, thriller - vše v jednom. Doporučuji!

Kniha se četla dobře. Půjčila jsem si ji na doporučení kamarádky, ale tento žánr mi není úplně blízký.

Jedna z nejlepších knih co jsem kdy četla - vy určitě také :)

Za mě zajímavý námět, ale horší styl psaní a to mi zkazilo celkový dojem.

Zajímavá výpověď dívky pocházející z nekonvenční silně nábožensky založené rodiny, ve které vládne tvrdou rukou psychicky nemocný otec. Přestože děti nedostaly žádné vzdělání dokázaly se vlastním úsilím dostat na universitu. Velice podobná je kniha Skleněný kopec, která se mi líbila o něco více. Knihu jsem četla v českém překladu. Nedávno vyšla, není v databází, tak píší komentář ke slovenskému vydání. Doporučuji, budete se divit co vše děti snesou a přesto své rodiče milují.