skipiii

Bohužel za mě tedy zklamání. Děj průměrný,vrah celkem předvídatelný a konec a celkové rozuzlení bylo slabé. Jakoby autorovi na konci došel dech nebo nápad..? Určitě bych to nenazvala světovým bestsellerem. Průměr.

Ellison Cooper válí! Druhá knížka a opět skvělá! Napínavý děj, svižné tempo, žádná slabá místa. Ani na chvilku Vám nedovolí knížku odložit!

Skvěle napsáno, svižné tempo, čtivé, napínavé do poslední chvíle a konečně je pachatelem i někdo jiný než bývá běžné. Rozhodně doporučuji!

Příjemná jednohubka s krásným popisem zimy a mrazu. I přesto, že knížka neobsahuje žádný zvrat ani velké překvapení, tak děj svižně utíká. Za mě to bylo fajn čtení na dva večery.

Jeden řekl to, druhý viděl tamto a třetí to celé popřel :)
Zajímavé ale v paměti to neuvízne.
3,5 *

Tohle nebylo dobré. Zbytečně moc postav, nudná a předvídatelná zápletka, ale hlavně se pořád nic moc nedělo. Ale obálka je moc krásná.

Víc otázek než odpovědí, ale o to víc potřebuju další díly! Skvělá série!

Jsem neskutečně NADŠENÁ, že takto skvělá série je od české autorky! Perfektně zpracovaný příběh, kdy napětí je opravdu až do poslední stránky!

..."Proč se trápit, když můžeš být šťastný? Podle mě je to jednoduchá volba."...

Bylo to napínavé, čtivé, svižné. Byla to fakt jízda! Skvělý thriller!

Velice čtivé, napínavé, děj se odehrává v krásném anglickém prostředí kam přesně zapadá sídlo Holtů. Určitě doporučuji!

Tak tohle byla Dívka ve vlaku ve světle modrém :( Tak moc jsem se na tu knihu těšila a o to větší je mé zklamání. Děj naprosto monotónní-alkohol,spánek,koukání z okna a pořád dokola. Absolutně ničím překvapivá kniha.Za mě rozhodně ne.

Úžasné, napínavé, strhující dílo! Výborný a naprosto nečekaný konec! Chris Carter je opravdu mistrem ve svém oboru,a každá jeho kniha je o něco lepší než ta předchozí a člověk jen trne nedočkavostí co tenhle muž příště vymyslí! Rozhodně doporučuji.

Po knížce jsem sáhla náhodou, bez jakéhokoli očekávání a vůbec nejsem zklamaná, ba naopak. Byla to fajn rychlá jednohubka. .:)

Tohle bylo skvělé! Dokonalá zápletka, brilantní rozuzlení a ten konec? Panečku!!

Já jsem nadšená! Skvělá detektivka,napínavá až do posledních stran a se skvělým rozuzlením. Sympatické postavy,příjemný styl psaní. Velice se těším na další knihy z této série! :)

Napínavý děj, velice zajímavý námět, který byl i docela dobře zpracovaný.....a pak přišel závěr knihy a v mých očích celou knihu shodil. Řekla bych, že si kniha zasloužila lepší konec a ne konec "ďábelský". I přesto, že se mi kniha z větší části líbila a byla napínavá, nenazvala bych ji "neočekávanější krimithriller roku". Za mě jsou daleko lepší a propracovanější knihy. Hezký průměr.