skipiii komentáře u knih
Já jsem nadšená! Skvělá detektivka,napínavá až do posledních stran a se skvělým rozuzlením. Sympatické postavy,příjemný styl psaní. Velice se těším na další knihy z této série! :)
Napínavý děj, velice zajímavý námět, který byl i docela dobře zpracovaný.....a pak přišel závěr knihy a v mých očích celou knihu shodil. Řekla bych, že si kniha zasloužila lepší konec a ne konec "ďábelský". I přesto, že se mi kniha z větší části líbila a byla napínavá, nenazvala bych ji "neočekávanější krimithriller roku". Za mě jsou daleko lepší a propracovanější knihy. Hezký průměr.
Tak tohle byla Dívka ve vlaku ve světle modrém :( Tak moc jsem se na tu knihu těšila a o to větší je mé zklamání. Děj naprosto monotónní-alkohol,spánek,koukání z okna a pořád dokola. Absolutně ničím překvapivá kniha.Za mě rozhodně ne.
Námětově velice zajímavá a napínavá kniha. Bohužel zpracování bylo horší - mnohdy nebylo poznat kdo na koho mluví, uvozovky a přímé řeči buď zcela chyběly nebo se do konkrétní části ne úplně hodily. A z toho důvodu za mě jen 3*.
Ano,bylo to čtivé. Bylo to i celkem napínavé. Nicméně to za mě nebylo něco u čeho bych si řekla waau faaakt a posadila se na zadek. Spíše průměrná jednohubka na jeden až dva večery.
..."Proč se trápit, když můžeš být šťastný? Podle mě je to jednoduchá volba."...
Moje první kniha od Barbary Erskinové a asi jako většině se i mě více líbila část, jež se odehrávala v minulosti. Četla jsem to rozšířené vydání, které tam dle mého nemuselo být,ale budiž. Samozřejmě je několik věcí, které mi v knize vadily, nebo tam dle mého byly zbytečné,ale celkově se mi kniha líbila a doporučuji :) A možná se někdy dostanu i k jiným knihám od této autorky :)
Knížka, kterou jsem od začátku řadila mezi ty "průměrné (i když s dějem,trochu přitaženým za vlasy - o konci nemluvě)... a je mi jasné jak to celé bude...nic co by mě překvapilo". A pak přijde konec,konec,který z téhle knihy dělá něco originálního,zajímavého,nečekaného, a rozhodně nic průměrného. Mám ráda, když mě kniha překvapí nebo šokuje a dokáže se "vymanit z průměrnosti" . Určitě doporučuji.
Velice zajímavě napsaná kniha. Hlavní hrdinka je z úplně jiného těsta než jak jsme u thrillerů zvyklí a to dodává knize na originalitě. Byla jsem mile překvapena a určitě doporučuji. Je to něco jiné a originální a toho si cením :)
Nesbo nezklamal! Úžasná kniha, napínavý děj a ten konec...ten si rozhodně zaslouží další díl :))
Velice příjemné oddechové čtení, u kterého se určitě několikrát zasmějete. Za mě byl tento díl o něco lepší než první:) Každopádně se těším na další! :)
Prvním dílem jsem byla nadšená,ale tento díl překonal veškerá má očekávání! Naprosto úžasná kniha s neuvěřitelným dějem, který Vám nedovolí přestat číst. Tato kniha má jen jednu chybu a tou je,že jednoho dne ji dočtete:))
Příjemné, oddechové čtení u kterého se i zasmějete:) Kromě toho má originální název i obálku:)
Doporučuji a určitě si přečtu další díly:)
Můj komentář k prvnímu dílu nebyl zcela pozitivní a stále si za ním stojím. Nicméně musím přiznat,že druhý díl byl mnohem lepší a také se mi mnohem více líbil . Možná se dostanu i k tomu třetímu :)
Na knížku jsem se velice těšila, protože jeho předchozí trilogie se mi velice líbila a musím říct, že zklamaná jsem tedy rozhodně nebyla.Knížka se mi velice dobře četla, děj ubíhal rychle a ten závěr stál za to.Doporučuji:)
Nádherný příběh,kde se prolíná minulost s přítomností a to tak moc,že Vás nenechá v klidu,dokud se nedozvíte,jak to tedy celé je/bylo..Přiznávám, že i slzička ukápla:)) Rozhodně doporučuji!
Moje první kniha od této autorky a jsem nadšena. Krásná a napínavá detektivka z anglického venkova. Sympatické postavy a krásná tajemná obálka. Rozhodně doporučuji!
Krásný příběh plný emocí. Určitě doporučuji! A k tomu opravdu krásná obálka :)
Napínavý příběh, kde se prolínají dvě časové linie. Přiznám se, že konec mě překvapil a díky tomu u mě kniha ještě více stoupla. Krátké kapitoly Vás nutí číst dál a dál a styl vyprávění je velmi poutavý...a samozřejmě ta obálka!:) Rozhodně doporučuji