šlendrián komentáře u knih
Pro mne osobne nejprinosnejsi kniha co jsem kdy cetl.
Přečteno na jeden nádech, konečně jsem se po všech knihách od Bukowského dostal i k jeho vzoru Fantemu a bavil jsem se opravdu od začátku dokonce.
Pokud vás zajímají pověry tak sáhněte po této knize. Nic jiného v tom nenajdete.
Jeho čtení na Skalákovi mě hodně zaujaly. Chvíli sem se smál a nebo nevěřil svým uším.Bude tady chybět RIP
Bezvadna budhistická moudrost pojatá netradičním stylem.
Jdeš k psychiatrovi dostaneš fet ..Jdeš po ulici koupíš si fet.. konzumuješ to aby ses cítil lépe protože realita na tebe klepe..
Celkem dobré..Pár příběhů těch co to nikdy nevzdali .. Občas bych řekl že to ne zrovna vhodně navazuje.. K*rva je záludnější než kobra protože je to její byznys..
Dobrá motivace ale dost se tam určité věci stále opakují, mám radši jeho ostatní knihy.
Něco jako - "Bylo nás pět" akorát že v této knize je každý takovým Zilvarem z chudobince a rozhodně tyto příběhy nejsou určeny do rukou dětských čtenářů.Ostatním nejen židům doporučuji.
Kdo se zajímá o byliny a zdravé stravování měl by mít doma tuto knihu.
Dostal sem knihu přímo od autora.Tímto mu mockrát děkuju. Určitě si knížku taky pořiďte obsahuje vtipné a mnohdy až neuvěřitelné příběhy v undergroundovém duchu.
Měl jsem tu čest strávit s Bhantem pár dní osobně, knihu mohu vřele doporučit.
Koupím
Určitě doporučuji..Je to vhodná příručka pro všechny kteří nějakým způsobem přichází do styku s dospívajícími.. a nemusí mít ani žádnou poruchu aby mohli využít rady a cvičení zde uvedená..
Kniha mě bavila..I když jde o humor který nemusí být po chuti každému..
Oddechová četba..Knihu jsem našel v knihobudce a jako jediná mne zaujala..Příběh se točí kolem jednoho mladého kluka který to nemá lehké jak doma,tak i ve škole..Upne se tedy na výcvik poštolky..
asi po 3 letech co ji mám rozečtenou jsem zhruba v půlce, vzdávám to...