slunicko.98 slunicko.98 komentáře u knih

Byla jsem doktorkou v Osvětimi Byla jsem doktorkou v Osvětimi Gisella Perl

SRDCERVOUCÍ ČTENÍ.Velmi silná to žena.

14.09.2020 5 z 5

Vášeň Vášeň Iva Hercíková

Příjemná oddechová kniha,neurazí,ani nenadchne

29.03.2018 3 z 5

Paměti katovské rodiny Mydlářů 4. Neúprosná kola osudu Paměti katovské rodiny Mydlářů 4. Neúprosná kola osudu Josef Svátek

Pěkně napsáno,škoda,že v pamětech nepokračoval ještě Jan Mydlář III.

26.04.2017 5 z 5

Paměti katovské rodiny Mydlářů 3. Syn Jan, nový kat staroměstský Paměti katovské rodiny Mydlářů 3. Syn Jan, nový kat staroměstský Josef Svátek

Opět jsem si dobře početla,jsem ráda ,že knihou v mojí knihovně nikoliv v knihovně veřejné...mohu se k ní kdykoliv vrátit,nebo ji mohou číst i mé děti,až k tomu dorostou :o)

26.04.2017 5 z 5

Paměti katovské rodiny Mydlářů 2. Rozličné příběhy katovské Paměti katovské rodiny Mydlářů 2. Rozličné příběhy katovské Josef Svátek

Krásné počteníčko o českých dějinách....To byly tresty,ne jako dneska,kdy si z toho moc nedělají.

12.03.2017 5 z 5

Herkules a strašidla Herkules a strašidla Alžběta Dvořáková

Jedna hvězda za snahu vzít pero a něco napsat,syn 8,5 let,byl zcela zklamán,vcelku se mu kniha nelíbila,byla smutná,téměř žádné poučení,dalo by se říct...škoda peněz,škoda.

16.02.2017 1 z 5

Růže od Stalina Růže od Stalina Monika Zgustová

Docela pohodové čtení,zajímavá kniha,ale jednou číst stačilo,není důvod se k ní vracet.

16.02.2017 3 z 5

Paměti katovské rodiny Mydlářů 1. Z magistra medicíny pacholkem katovým Paměti katovské rodiny Mydlářů 1. Z magistra medicíny pacholkem katovým Josef Svátek

Byla jsem úplně unesena,přečetla jsem ji jedním dechem,těším se na další díl

16.02.2017 5 z 5