smejkalova.m komentáře u knih
Cca do půlky mě to moc nebrala, když už to začalo být hodně zajímavé, tak knížka skončila a pokračování není přeložené.. Co na to říct.. :-D
Líbilo se mi to, občas mi to přišlo jako kdyby to psal někdo jiný, Madison se chovala strašně.. Uvidíme co přinesou další díly, dala bych tak 3,5* ale četlo se to samo.
Nijak extra mě kniha neoslovila. Spíše jsem tak proplouvala příběhem. Za mě tak 3,5*
Žádná topka to za mě nebyla, nebyl dotažený konec.. Louisa odletěla do NY, a co se stalo se Samem? Vztah na dálku, nebo? Občas jsem se musela do čtení nutit... Nevím úplně jestli mělo smysl vydávat další díl, podle mě stačilo tuhle knihu trochu natáhnout a příběh mohl skončit.
Nic moc vybraná obálka, ani název se mi nelíbil. Upřímně jsem si říkala co to bude.. ALE kniha příjemně překvapila, jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Za mě dobré, žádné extra napětí, děj příjemně plynul a za chvilku jsem to měla přečtené. Pohodové zakončení série. :)
Od Černooké jsem čekala daleko víc, dost jsem se na ní těšila a...chvílemi jsem se přistihla, že se do knihy musím nutit. Postava Viktorie mi docela lezla na nervy, ale kdo ví, jak by se člověk vypořádal s tím, kdyby byl v její situaci. Od autorky si určitě další knihu přečtu a uvidíme.
Moc mě nebavila, spíš to pro mě bylo překlenutí než se konečně dostanu ke knize, kde bude vyprávění o sourozencích a Aslanovi.
Koupila jsem si ji tak před 8 lety, možná ještě dřív a mezitím jsem ji četla nespočetněkrát. Příjemná oddechovka, člověk u knihy nemusí ani moc přemýšlet. Za mě super.
Reálný příběh bývalého policisty, co začal pomáhat zvířatům. Kniha se mi líbila, byla doplněná fotografiemi zvířat, klientů, týmu, aut apod. Rozhodně záslužná práce, můžu jen doporučit, člověk se detailněji dozví jak to všechno chodí. :-)
Zpočátku jsem nevěděla jak se ke knize postavit, trochu mě "vyděsilo" do jakého roku byla zasazena. Ale to vůbec nevadilo, byla čtivá a četla se sama. Určitě můžu doporučit. :)
Bavila mě méně než Vášnivý svudnik. Tahle série je slabší než Božský.Ale čtivé to je...jen tomu něco chybí.
Ze začátku to bylo takový nijaký, je to celý takový hodně naivní příběh :-) ale čtivé to bylo, jsem zvědavá na další díl . :)
Hodně zajímavý námět. Dlouho mi ležela v knihovně, není to tak špatné jak jsem si myslela, že bude. Kniha má bezvadnou obálku, musí se nad čtením trochu přemýšlet ale jinak fajn. :)
ÚŽASNÁ! Chytla mě hned od první stránky a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Nezklamala mě vůbec v ničem, je to hodně zajímavé a s odstupem času si ji určitě přečtu znovu. Rozhodně doporučuju! :-)
Za mě super, už od začátku mě chytla a měla jsem ji za pár dní přečteno :)
Ehm... ten konec jsem vůbec nepochopila, doufám, že bude pokračování. Jinak knížka se mi líbila, ale čekala jsem od ní asi daleko víc než mi dala..
Tak to byla skvělá knížka! Četla se sama. Pro mě lepší než Bez šance, která měla skvělý nápad:)