Smyl komentáře u knih
Inu smál jsem se od začátku do konce
Začátek mě chytnul, ale potom přišlo asi 150 stran, kterými jsem se prokousal v naději, že se děj zase rozjede. A rozjel. Následoval kus, který jsem zhltl během jedné noci. Když ale došlo k rozuzlení celé zápletky, tak jsem koukal, že mám před sebou dalších asi 100 stran, které už jsem dočetl jen s vynaložením maximálního sebezapření - co kdyby se náhodou odehrálo ještě něco zlomového. A neodehrálo. Celkově kniha není žádný propadák, který nemá cenu otevírat, ale titulek ,,Winner crime thriller of the year 2009'' je na obálce napsán spíše z důvodu slabé konkurence v onom roce.
Vyprávění z cesty, kterou by se nejspíš neodvážila absolvovat skupina ozbrojených mužů. O to více je působivé, že se na něj vydaly dvě bezbranné ženy. Knihu jsem zhltl jako dezert po obědě během svaťáku :-)
Knihu jsem přečetl vcelku rychle, ale poměrně rychle jsem také zapomněl, o čem vlastně byla. Klasická detektivka, kterou se dá úspěšně zabít čas třeba ve vlaku.
Kniha pro příjemný start do dne. Stačí pár povídek a jitro je dobré a ještě lepší.