starenapanena komentáře u knih
I zde platí ,že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. A pak dojde k totální proměně.Tak to v životě chodí a procitnutí někdy moc bolí. Knížka se velice dobře čte.
Knížka je krásná .Kniha má to kouzlo PŘEDSTAVIVOSTI. .Nelze srovnávat knihu s filmem či seriálem.Sic seriál bylmoc hezký,povedl se.
Obálka je špatně,Toto vydání má jiný obal.Jinak klasika od Steelové:smrt,láska,....
Knížka mého dětství.Myslím si,že by neměla chybět v žádné dětské knihovničce.
Úplně souhlasím s rusalkou123.Krásná knížka s obrázky od paní Zmatlíkové .Neměla by chybět v žádné dětské knihovničce.
Knížka o maloměšťáctví ale je to vlastně taková červená knihovna.
Knížka se mi jako holce taky moc líbila. Zamilovaný,dobrodružství,šermování.Pohádka pro dospělé ale i mládež.
Knížka končí jinak a film taky. Nemá chybu jak knížka-tak film.
Nemá chybu.Znovu a znovu se směji při čtení knížky.Ordinovala bych tuto knížku jako lék na chmury.
No Robin se mi líbil víc.Na můj vkus moc politiky.Ale jinak dobrý.
Tenkrát po přečení klasických Tří mušketýrů.zklamání .Ale Dumas román napsal krásněI. po letech oceňuji,že právě on mě donutil mít rád historii.
Co dodat? :-) Klasika ,nádhera. Já vím v dnešní době....ale přesto ....
Knížka hned hltaná po mušketýrech.Čtená pod lavicí ve škole,zabavená a pak mi jí učitelka vydala.Tenkrááát :-).Pan Dumas uměl psát :-).Krásný příběh napětí lásky....
Jak já se na tuto knížku těšila.Byla schovaná vzadu v knihovně... a pod stromeček jsem jí nenašla.Zklamání.Až pak k narozeninám.Knížka se mi moc líbila .Jen mě mrzelo,že nebyla zfilmovaná.
Ze začátku jsem knážku neměla ráda ale pak jsem si jí zamilovala. Já mám doma tuto knížku rok vydání1973. :-).Dostala jsem jí k vánocům.
Ano tato knížka byla povinnou četbou ve 3 třídě.Ta tenkrát způsobila,že jsem chtěla vědět víc dopředu než co jsme právě četli. A tak jsem se díky Bobšovi začala zajímat i o jiné knížky.Do té doby mě knížky nebavily.Každá doba nese svoje. A dnešní povinná četba? Taky nic moc :-)
Knížka mého mládí.Pan Rudolf dokázal už tenkrát napsat román pro dívky. Napsal o obyčejné holce a jejich problémech nejen s postavou... Takový příběh ze života :-D
Knížka se mi moc líbila.Doporučuji ji všem,co mají rádi romány pro ženy .Sympatické je,že i české spisovatelky umí napsat něco tak hezkého a čtivého.