StarPopcorn

Jedna z nejlepších knížek, co jsem kdy četl
EDIT: Teď jsem dočetl Bohy Olympu a musím poděkovat všem bohům, že jsem tuhle sérii objevil - Naprosto skvělý zážitek

petrarka72,Velká pravda
Chrany pro mě byli po dočtení Jádra docela příjemné osvěžení od toho všeho umírání a akce v posledním díle. Rád se vrátím do dob, kdy poslové křižovali celou Alu...
Fanouškům série rozhodně doporučuji, je tu pořádná dávka Arlena za mlada, zvlášť povídka z hor mě bavila hodně. Ta z pouště byla trošku nudnější, ale Abban nezklamal :) Trnkova část mě bavila do chvíle, než zmizel do trnčí, protože to už v podstatě známe z ostatních dílů

Fakt dobrá série, tohle je skvělé zakončení
Můj osobní žebříček:
1) Tetovaný
2) Pouštní kopí
3) Jádro
4) Trůn lebek
5) Válka za bílého dne

(SPOILER) Díl plný opaků…V jednu chvíli se nemůžu od knížky odtrhnout a v druhou přeskakuju 5 stránek abych přeskočil tu tunu nudy s Ineverou. Renna už není tak nesympatická, zato její pozice byla velice dobře nahrazena otravnou Leeshou a Ineverou
Zato Arlen i Jardir jsou v tomto díle velice dobří. Rojer je tak napůl. Smrt přichází nečekaně. Záverečný souboj dost dobrý a ten konec - Řeknu jediné: Nepučujte (či nekupujte) si tuto knihu bez dalšího dílu :)

Ten konec…ok, mě se líbil a i mi to dávalo smysl, ale 100 lidí 100 chutí :)
Kniha je velice čtivá a dobrá, jestli se ptáte na tohle

Safira zase perlí, stejně dobré jako všechny ostatní díly - Já fakt nemůžu dát míň než 5 *

Výtečná série, četl jsem i originální dračí jezdce, ale byl jsem malý a nedočetl jsem je :(
Ale už tehdy to na mě zanechalo dojem
A tahle knížka všechno tohle oživila!

Mě to moc nesedlo, až moc kliše tam bylo, na mě
A já klišé moc nemusim, no
Pokud máte rádi klišé kupujte!
Ale jinak je kniha celkem ok

(SPOILER) (Ale až v 2. části)
Nejvíc mě bavila část za Jardirova mládí, naopak skoro vůbec ta s Rennou - Tetovaného bývalá zaslíbená je neskutečně nesympatická. Jinak je vše celkem v poho. Finální boj je docela ok.
SPOILER ALERT!
V tomto díle je velice zajímavý faktor mozkový démon a jeho měňavec. Jsem zvědavý co se ještě v Jádru skrýva a jak proti tomu budou hrdinové bojovat :)

Naprosto geniální knížka, vše je tady zpracované tak jak má být. Já fakt nwm co k tomuhle dodat :)
Snad jedině ať si to přečte každej, i ten co nemá rád fantasy

Zajímavá knížka ze Star Wars, Maul byl hodně dobrej záporák - Nejde zabít, nepřestane dokud nezabije cíl

Je tam víc politiky no :D
Což mě ale nevadilo. Je to super vysvětlení děje před ep.1

My jsme to vždycky hráli bez knížek a vše jsme si určovali sami :D
Když má člověk hodně fantazie a volného času, tak je docela zábava vytvářet vlastní pravidla a schopnosti, nastavovat rovnováhu mezi postavami, aby žádná nebyla přesílená atd.

Jednohubka, přečteno ani ne za hodinu. Neurazí, nenadchne. Průměr

Dlouho jsem tuto sérii odkládal, ale pak jsem si konečně přečetl 1. díl a musím říct, že mě nezklamal. Pro někoho to možná nebude to pravé ořechové, protože tam je trochu víc politiky. Knihu jsem si užíval, vzpomínání na Thrawna bylo super a nejlepší mi přišla asi úplně poslední část. Za mě 5* s najisto.