Stephanie92 Stephanie92 komentáře u knih

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Tuhle knížku jsem přečetla během 3 dnů. Děj mě velice zaujal a nějak jsem se i v nějakých věcech ztotožnila s hlavní hrdinkou, také jsem ukončila po 5 letech vztah, jsem aktuálně těhotná a miluji zvířata. No a více prozrazovat nebudu. Raději si knihu přečtěte sami.

05.06.2020 5 z 5

Ve tvých očích Ve tvých očích Nicholas Sparks

Velice mě knížka překvapila, čekala jsem podle autora nějakou romantiku a ona se z toho vyklubala kriminálka. Trochu jsem předvídala děj, ale i tak byl napínavý a hezky čtivý.

01.05.2020 3 z 5

Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Kniha lepší než film. Opravdu mě kniha oslovila a líbilo se mi jak byla psaná.

01.10.2017 5 z 5

Aha! Rodičovství Aha! Rodičovství Laura Markham

Po dočtení této knihy, jsem si jen řekla, proč jsem si knihu nepřečetla daleko dřív!?! Opravdu by si ji měl přečíst každý rodič, a nejen rodič. Opravdu stojí za to. Spoustu skvělých rad. S klidným svědomím mohu napsat, že mi kniha předala spoustu nových poznatků. Autorce tudíž velké díky.

29.12.2024 4 z 5

Hygge - Prostě šťastný způsob života Hygge - Prostě šťastný způsob života Meik Wiking

Od první chvíle, kdy jsem se do knihy začetla, jsem měla chuť zapálit si svíčku, udělat si čaj s dát si něco dobrého. Jo s ještě se zachumlat do chlupaté, měkké deky. Pro mě ideální stav pro chladné večery. No na podzim ideální ne ?!? Kniha by se dala zestručnit na pár stran, přiznávám, že jsem některé stránky projela jen tak bez čtení, jelikož nebyli úplně podstatné a byli zdlouhavé a nudné, ale i tak byla kniha i něčím zajímavá, alespoň jsem se dozvěděla více informací o Dánsku.

31.08.2020 2 z 5

Za hranicí fantazie Za hranicí fantazie Michaela Mitroci

Knížka byla čtivá, přečetla jsem přes jeden, možná dva večery. Děj v knížce mi přišel celkem nereálný, ale tak kdo by chtěl číst něco ze života mezi ženou s mužem. Proč si to trochu neidealizovat. ????

16.07.2019 3 z 5

Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Audrey Carlan

Kniha se mi líbila, jelikož za mě byla nevšední. Zajímavý příběh nejen o sexu. Jsem zvědavá na další díl.

21.09.2018 4 z 5

Dívka za zrcadlem Dívka za zrcadlem Cecelia Ahern

Z povídky dívka za zrcadlem mám husí kůži dodnes. Nic mě zatím tak nepřekvapilo a nešokovalo jako tato povídka.

21.11.2017 2 z 5