stojinek | Komentáře u knih | Databáze knih

stojinek stojinek komentáře u knih

Vampýr z Koňského trhu Vampýr z Koňského trhu Jan Bauer

Ryze odpočinková rádoby historická beletrie....kdo očekává historická fakta či souvislosti, bude velmi zklamán.za mě skutečně relax.

11.01.2022 3 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

První kniha, kterou jsem cetla od této autorky.recenze mě zaujaly a kniha sama o sobě v podstatě také, být dějové linie byly jasně předvídatelné a ničím zvlášť překvapující.
Téma války, strachu, bolesti a utrpení bylo pojato tak akorát...bez zbytečných detailů a historických fakt.
Kniha byla čtivá, ale nevím, zda se k této autorce ještě někdy vrátím.

05.01.2022 3 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

První setkání s touto autorkou a naštěstí v originale. Zajímavé pojetí napětí, strachu, lidske fantazie...kniha mě bavila, pro mě odpočinkové čtení.

25.12.2021 3 z 5

Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Konečně jsem se dočkala třetího dílu a byl pro mě trochu zklamáním...již nebyl tak napínavý a strhující jako předchozí dva díly. Nicméně mě kniha bavila a závěr...možná pro mě překvapující, čekala jsem, jak to vše nakonec dopadne...evokuje to ve mě možný příslib dalšího dílu???

09.12.2021 3 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Četla jsem v angličtině a bohužel musím přiznat, že tato kniha mě nijak zvlášť nenadchla.dej velmi rozvlekly...ale své čtenáře si jistě najde.

09.12.2021 2 z 5

Šepoty v písku Šepoty v písku Barbara Erskine

Opravdu strhující četba.dej byl napínavý a čtivý.

18.05.2021 4 z 5

Prodloužená jízda Prodloužená jízda Václav Kopta

Prima oddechovka, ale jinak žádný zázrak.necekejte něco extra...kdo se chce trochu pobavit a odreagovat, tak to je titul pro něj

19.04.2021

Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

Tato kniha mě zklamala.Rozvlekly začátek a závěr měl rychlý spád.

12.04.2021

Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

...sci-fi se zajímavou tematikou....jen mozna vse az moc idylicke a jiz od startu bylo jasne, ze vse dobre dopadne :-)

25.01.2017

Náklonnost Náklonnost Sarah Waters

Tuto knihu jsem po několika měsíčním přemáhání konečně dočetla. Musím přiznat, že tentokrát mě obsahově nijak neoslovila, byla pro mě víceméně nudným čtivem...pouze samotný závěr se tak trochu zvrtnul v nějakou akční scénu.

23.09.2016

Na věky věků Na věky věků Ken Follett

Prave jsem docetla a mohu potvrdit,ze milovnici historických romanu si skutecne prijdou na sve. Urcite casti mi sice prisly rozvlekle a jine naopak jen tak "nakousnute"...ale celkovy dojem byl nakonec pro me příjemnou ctenarskou zkusenosti.
Navic Pilire jsem jeste necetla a verim,ze opacne poradi cetby nebude na skodu.

25.05.2016

Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

Kniha je napsána poutavě a rozhodně si nemyslím, že by to bylo tak drsné, jak je všude avízováno. Ano, některé popisy jsou dost naturální, ale zřejmě takový popis k tomuto žánru patří.

14.01.2016 3 z 5

O čertovi O čertovi Pavel Čech

Krásně napsaná kniha s užasnými ilustracemi...moje děti ji milují.

18.12.2015