strippedd komentáře u knih
Krátké kapitoly me bavili. Tak jsem mohla jit s klidnym srdcem spat, ze jsem o nic neprisla,kdyz mi uz unavou padala hlava :D.
Hodne ctu o srovnani s mou oblibenou Zlodejkou knih. To si nemyslim. Tema podobne, ale kazda je svym zpusobem jedinecna. Pribeh me vzal za srdce. Kazda mince ma dve strany a o tom je pribeh slepe divky, ktera je obeti valky a chlapce, ktery je soucasti.
Vic takovych knih. Nikdy by se o tom co bylo nemelo prestat mluvit.
Dostala jsem ji jako dárkem od kamaráda. Přebal mě vyděsil. Obsah ohromil. Bylo to jako povidat si s kamarádkou. Bokem mám spoustu výpisků a to je pro mě známka, že to stálo za to. Přidávám se k už zmiňovanému, že by si to měl přečíst každý, kdo chce aspoň trochu porozumět svému srdci.
(SPOILER) Nooo jako za mě nejslabší díl. Někdo je rád za méně Martina, ale já ne. Bylo to zdlouhavé a překombinované. Tentokrát byla jedna z obětí nesmrtelná místo detektiva. Určitě dám šanci dalšímu dílů, ale zatím první dva vedou.
Nooo, ale jo příběh zajímavý. Nemůžu říct, že bych knihu hltala, ale bylo to příjemné. Zápletka zajímavá , i když pár věcí mi tam nesedělo, trochu mi to připomnělo serialy, kdy prostě nechápu proč ty lidi neříkají věci narovinu :D. Konec překvapivý, ale pocity jsou trochu smíšené.
Achjo to fakt nebylo moc dobrý což mě opravdu mrzí. Ty mě vážně zaujalo. Vždycky me bavi číst o všemožných psychopatech a Joe byl můj favorit. Ale ve Skrytých tělech se z něj stal ufňukánek. Spousta náhod úplně mimo. Už jsem čekala, že se tam objeví snad i Madonna. Škoda.
Po Vypravěčce, kterou jsem četla úplně náhodou jsem tušila, že to bude kvalitní četba. Nezklamala. Téma, které mi nic neříkalo a nikdy bych si nemyslela, že vůbec bude. Bavilo mě prolínání chování vlků a boj rodiny. Ne jednou jsem se zamyslela, jak bych se zachovala já.
Trochu zklamání, což bych od autorky nečekala. Byla to sázka na jistotu, která se bohužel nekonala. Pointa příběhu zajímavá, ale přišlo mi to jen tlachání. Dlouho mi trvalo to dočíst s nadějí, že se něco změní a ono nic. Spisovatelce fandím dál, snad její další knihy, co mě čekají budou pro mě větším zážitkem.
Za mě paráda. Chvění když se tam objevil Snape, bylo úžasné. Jsem spokojená a zase jsem si připomněla jak je ten kouzelnicky svět kouzelný :D.
Trochu spoileru :).... Už je to nějaký čas co jsem četla fangirl. Tato knížka mi přistála v ruce v pravý čas. Neměla jsem chuť na žádnou detektivku,romantický příběh plný lásky. Rozhodně jsem sáhla po tom pravém. Příběh plný kouzel,vtipných hlášek a světě div se i lásky mezi muži. Bylo to zvláštní,neobvyklé a proto opět Rainbow překvapila. Málo, která knížka mě dokázala tak uklidnit.
Tak a máme uzavřenou sérii s Jackem. Žeru toho chlapíka i když neustálé vrácení se ke ztrátě jeho bratra bylo na mě dost. Příběh mě bavil jako vždy. Jen mi Blecha fakt chyběla.
Klasická severská detektivka. Zrovna jsem si z ní na zadek nesedla,ale příjemné počtení. Možná mě odrazovaly neustálé nové postavy,kterým bylo věnováno par stran, ale nakonec to byla jen zmínka z jejich pohledu.
Splněno, přečteno. U Karin jsem si tak zvykla na ty nechutnosti,že mi možná v téhle knize chyběly. Samozřejmě příběh opět propracovaný do detailů. Spokojenost
(SPOILER) Z nějakého důvodu mě to pořád baví . Nevím, proč se autoři často drží jednoho nepřítele, kterého pořád vzpomínáme a za kterým se vracíme . Švýcar i Martin jsou nesmrtelný to je jasný. Postava Kirsten byla příjemnou změnou. No uvidíme dál.
(SPOILER) Byla jsem příjemně překvapena. Ze začátku to bylo trochu divné, ale později pátráni s hádankami bylo super. Jen mě občas štvala hlavní hrdinka s tím, že se neuměla najíst :D, ale určitě sáhnu po pokačování.
Po knize jsem sáhla, když jsem onemocněla. Po předchozích zkušenostech s Jojo, jsem věděla, že mě čeká příjemné nenáročné čtení. Stalo se tak. Musím, ale uznat, že mám za sebou její lepší knihy, tohle bylo trochu jednodušší, předvídatelné....ale myšlenka zajímavá. Nenadchne a neurazí.
Má oblíbená Karin. Vždycky se těším na vše co napíše a nebyla jsem opět zklamaná. Možná když malinko srovnám předchozí série tady bylo pár hluchých míst, ale závěr to všechno smazal. Jsem spoko :)
Já jsem spokojená..je fakt, že pořád za mě vede Karin Slaughter, ta je mistryně, ale tohle bylo zase jiné. Možná jsme se detailněji mohli dozvědět více o životě v chatě a pocitech obou dětí, ale přečteno rychle a závěr na jeden nádech. U mě dobrý :)
Harry Hole další z oblíbených hrdinů. Červenka se mi moc líbila. Propletenec minulosti a současnosti byl skvělým zážitkem,příběh lásky bonus.
Kdykoli se ke mně i po tak dlouhé době dostane další střípek z Bradavic jako bych je nikdy neopustila.