suiteki suiteki komentáře u knih

Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Autorka opět nezklamala. Kniha byla napínavá od začátku až do konce. Nejvíc me baví její popisy prostředí, vskutku dům hrůzy. Remy me občas štvala svoji potřebou neustále se starat o ostatní, ale zkrátka bez toho by to holt nebyla ona. Konec mě příjemně překvapil.

24.07.2020 4 z 5

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Další silný příběh,jako všechny tyto knihy podle skutečných událostí. Nečtou se lehko, ale je to kus historie na kterou by se nemělo zapomínat.

08.07.2020 5 z 5

Obrazy z říše mrtvých Obrazy z říše mrtvých Rainer Holbe

Kniha o jednom německém důchodci, který zcela podlehl magnetofonovemu fenoménu a jeho objevy jsou neskutečné. Kniha je krásně proložena fotkami a její čtení rozhodně nenudi, da se přečíst na jeden zátah. ;)

02.07.2020 5 z 5

Mnoho životů, mnoho mistrů Mnoho životů, mnoho mistrů Brian L. Weiss

Kniha me bavila,vyprávění Catherin bylo lehko uveritelne. Takové příběhy jsou i v regresní terapii běžné, akorát mám pocit, ze s mistry trochu prestrelil, nadruhou stranu mel by takový člověk zapotřebí riskovat, ze ho společnost označí za lháře a blázna?

02.07.2020 4 z 5

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

První kniha kterou jsem od autorky přečetla a určite ne poslední. Velmi mile me překvapila a jen nerada jsem ji odkládala. Líbili se mi popisy rozpadlého panství a napětí, které knihu provázelo. Konec byl také super.

30.06.2020 4 z 5

Červený vrch Červený vrch Jamie McGuire

Zombie klasika, kniha byla velmi dobře napsána, příběh nenudil a byl napínavý

14.06.2020 4 z 5

Rozhodnutí porodní báby Rozhodnutí porodní báby Sabine Ebert

Tento díl mě malinko zklamal, nemohla jsem se knihou vůbec prokousat,narozdíl od prvních dvou dílu. Kniha mě začala bavit asi až od 3/4.

03.10.2018

Tajemství porodní báby Tajemství porodní báby Sabine Ebert

Strhující knížka, děj jsem hltala až do pozdních večerů, i když jsem ráno vstávala absolutně nevyspalá. Krásně popsané historické události a prostředí v němž se postavy pohybují. :)

03.10.2018 5 z 5