suiteki suiteki komentáře u knih

Andílek Andílek Lucinda Berry

Knížka co potřebujete rychle dočíst. Nevím jestli proto,že je tak skvělá nebo šílená.

02.01.2021 4 z 5

Opravdový život Opravdový život Adeline Dieudonné

Teda to byla síla, příběh který chytne, drtí a mačká. Z pohledu malé dívky žijící s matkou, která už někde vevnitř zemřela, s otcem tyranem a bratrem, který ztrácí svoji duši. Malé naivní děvčátko z kterého se stává silná žena.

31.12.2020 4 z 5

Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

Kniha se mi moc líbila a vůbec si nemyslím, že by byla nejslabší ze všech 4 dílů(pokud nepočítáme stránky). Je pravda, že občas se tam vyskytuje podobnost s prvním dílem, ale ten konec byl super. Rozuzlení zápletky mě překvapilo a těším se na další knížky od autorky.

29.12.2020 4 z 5

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien

Úžasné fantasy a skvělá pohádka. Dokonale vymyšlený svět ve kterém se člověk ocitne jak mavnutim kouzelného proutku. Příjemná oddychovka.

28.12.2020 4 z 5

Stíny jezera Stíny jezera Rachael Blok

První půlka zdlouhavá nuda, kdy se nic neděje, pak se to trochu zlepší. Dočetla jsem to jen proto, že jsem byla zvědavá kdo je vrah. Aspoň ten vrah překvapil.

09.12.2020 2 z 5

Prokletí Schwartzovy vily Prokletí Schwartzovy vily Anna Beatrix Bártová (p)

Co se knize musí nechat, tak se četla opravdu pěkně. Autorka skvěle vystihla popisy prostředí a nebylo vůbec těžké se do příběhu vžít. Horší byl přemrštěný příběh, kdy se po baráku potlouká banda mrtvých holek a nikdo se nad tím v podstatě nepozastaví a neřeší to. Nora a Leo jsou občas extrémně natvrdlí. Knihu jsem přečetla rychle, myslela jsem, že mi z konce spadne brada a všechno skončí jinak než se zdá. Bohužel.. konec byl průhledný, rychlý a nic moc. I tak si příběh zaslouží 3 hvezdičky.

17.11.2020 3 z 5

Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Přečteno jedním dechem, příběh dvou žen z jedné zvláštní rodiny. Je to jedna z těch knížek, které jen tak nezmizí a minálně pár týdnů jí nebudete moc dostat z hlavy.

14.11.2020 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

No, to byla teda síla, detektivky nejsou muj oblíbeny žánr, ale tohle stálo za to. Posledních 150 stránek jsem přečetla v kuse, abych už zjistila kdo je ten geniální vrah a byla jsem opravdu překvapena. Mužů jen doporučit a 5 hvězdiček si určíte zaslouží. :) Skvěle propracovaná knížka, ani chvíli jsem se nenudila.

07.11.2020 5 z 5

Sběratel motýlů Sběratel motýlů Dot Hutchison

(SPOILER) Tak to nebylo vůbec špatný. Ujetej psychouš co miluje svoje motýly a to tak moc, že je uchová na vrcholku jejich krásy. Jediný o bych vytkla byl detektivní výslech, který se podle mě uplně zbytečně proplétal knížkou a od závěru jsem čekala také o malinko víc.

07.11.2020 4 z 5

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Trochu jsem se bála, že to bude nuda, přeci jen jedno město pod kupolí na 1000 stran. Kniha me mile prekvapila, nuda to určiTe nebyla. Autor si skvěle pohrál s charaktery postav a jejich změnou v krizové situaci. Byla to moje první Kingovka a určíte né poslední.

29.10.2020 4 z 5

Démonologové Démonologové Gerald Brittle

Záložka už je pár měsíců v půlce knihy. Čekala jsem víc. Věci co se údajně děli, byli určitě děsivé, ale v knize tak desivě nepůsobí. Takže žádný pocit pocit strachu nebo hrůzy při noční návštevě toalety se nedostavil. :D Za mě 2,5hvězdy a možná se někdy ke knize vrátím. Styl jakým je psána mě nenadchnul.

25.10.2020 2 z 5

Návrat z temnoty Návrat z temnoty Liz Coley

Byla to zajímavá knížka, ale čekala jsem o malinko víc. Za me 3,5hvězdičky.

13.10.2020 4 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Duch domu Ashburnu jsem četla, az jako třetí v pořadí a za me teda absolutně nejlepší. Troufam si napsat, ze je to jedna z nejlepších knížek co jsem kdy přečetla. Prostředí bylo opět dokonale popsané, takže jsem se do příběhu mohla naprosto vžít, v tomhle je autorka opravdu machr.

09.10.2020 5 z 5

Pravda o markýzi S. Pravda o markýzi S. Sabrina Jeffries

Úžasná oddechovka :), určitě mám v plánu vrhnout se i na další díly.

05.10.2020 5 z 5

Stíny mezi námi Stíny mezi námi Martin Rousek

Teda, nechápu kde se vzalo hodnoceni 93% :/ Hlavni hrdinka mi totálně pila krev, už ji chyběl jen plášť superhrdinky. Co nezvládli ani odvážní chlapi, zvládne dívka z města levou zadní a ještě ma u toho trapný řeči. Příběh zas tak špatný nebyl, ale čekala jsem víc.

27.09.2020 3 z 5

Život před životem Život před životem Jim B. Tucker

Tahle kniha je zkrátka skvělá, až na tu příšernou obálku. Bohužel už témeř nesehnatelná. Obsahuje studie a známé případy od vědců Stevensona a Tuckera, kteří fenoménu reinkarnace zasvetili témeř celý život.

18.09.2020 5 z 5

Život po životě Život po životě Raymond A. Moody

Opravdu zajímavá knížka od průkopníka této tématiky. Jak to shrnout? Názor si každý udělá sám, jsou jen lidé co věří. Jedni bez důkazů věří, že život smrtí končí a druzí bez důkazů věří, že život po smrti pokračuje.

18.09.2020 4 z 5

Zajatá nevěsta Zajatá nevěsta Johanna Lindsey

Začátek kdy Christina Philipa stále trapně odmítala, me po čase trochu štval, ale pak se to rozjelo a byl z toho krásný příběh.

10.08.2020 4 z 5

Pryskyřice Pryskyřice Ane Riel

Úplně jiná knížka než všechny co jsem doposud četla. Byla napinava i presto, ze nemela zadnou poradnou zapletku,hltala jsem každou stránku. Knížka psaná detskyma očima, které vidí jen to krásné i tam kde nic krásného, už nezbylo.

06.08.2020 5 z 5

Děti nového věku Děti nového věku Jana Štrausová

Konečně kniha s tímto tématem od českého autora. Velmi mile mě překvapila, čekala jsem ze bude super, ale i tak předčila má očekávání. Kniha je plna dětských kreseb, kde každá ma svůj příběh.

24.07.2020 5 z 5