Swissman

Beletristicky sepsaná literatura faktu. Tři zajímavé příběhy, Pilčíkův byl i zfilmován. Mě nejvíc zaujal ten třetí. Jako celek to není špatný, ale vím, že pan Hruška umí vyprávět i líp. Pro svou tenkost to, jako jednohubka, splnilo mnou požadovaný účel.

Dobře napsané, četlo se to výborně! Informačně bohaté a spousta krásných fotek!!!

Nedokážu říct, čím přesně to je, ale Tim Cockey jako jediný autor dokázal vymyslet hrdinu, po kterém se mi stýská. Mrzí mě, že víc příběhů s Hitchem už si nepřečtu.

Není to beletrie. Ale je to dobré, čtivě sepsané a informačně bohaté. Zkrátka je znát, když člověk píše o tom, co dobře zná.

Dalo by se to porovnávat s knihou Bisoni od Sytovského. A pan Sytovský by si zde mohl vzít příklad jak se to má dělat. Mnohem čtivější, napínavější a i když je to taky tak trošku pohádka, vtáhlo to do děje a hltal jsem stránku za stránkou.

Hodnotím jako celek. Za prvních asi sto stran bych dal pět hvězd. Ty byly super. Ale to, co přišlo pak, to bylo špatný. A s každou další stránkou to bylo horší a horší. Guláš žánrů, megamix myšlenek. Ty drogy, co bral autor při psaní, bych se bál vyzkoušet.

Doporučuji povídky od autorů: Cílek, Falteisek, Hrdlička, Hrůša, Jirotka, Petrák, Vaněk a samozřejmě Uher.

Kniha je velmi zajímavá, vtipná a plná krásných fotografií.

Doporučuji povídky od autorů: Cílek, Fieber, Hrdlička, Hrůša, Jirotka a samozřejmě Uher.

Je znát, že to je autorova prvotina. Ale pár dobrých nápadů se tam najde.
Pozdější povídky jsou propracovanější a vyzrálejší.