Synysterka komentáře u knih
Tak tato kniha patří k mým nejoblíbenějším a psaní formou deníku se mi moc líbilo.
Miluji tuto knihu, je jiná, je nádehrná, příběh, který zaujme a prolínání různých dějů se mi moc líbilo. Určitě si ji časem opět přečtu.
Přečteno za jedno odpoledne, nějak jsem měla potřebu číst pořád dál a dál a najednou byl konec, .....škoda, nemusel být tak uspěchaný.
Ale kniha se mi moc líbila.
Dlouho jsem ji měla doma, než jsem po ní sáhla, pak jsem byla překvapená, jak mě zaujala. Kniha je čtivá, má rychlý spád, konec pěkně brnkal na nervy.
Perfektní kniha, zaujala od začátku, přečteno jedním dechem.
Cestu Dominiky jsem sledovala na její FB stránce, takže jsem se na knihu moc těšila. Nezklamala, kniha opravdu pěkně napsaná, doplněná o mnoho krásných fotografií.
Knihu jsem četla před lety v dospívání a moc se mi líbila, četla jsem několikrát, i v dospělosti. Pro mě je to kniha plná silných momentů.
Vynikající čtení, tuto knihu mám moc ráda, už několikrát jsem si dala opáčko .
Tak tahle kniha mě fakt bavila. Nevím sice, kdy, kde a proč jsem si právě tuto knihu pořídila, ale jsem za ni ráda.
Tuto knihu jsem nedočetla do konce, ani na několikátý pokus s odstupem času. Bez krve na rukou pro mě byla pecka, toto mě prostě nezaujalo a i když mám od Val v knihovně dalších asi knih, obávám se, že ani po nich už nesáhnu.
Když jsem si knihu před lety koupila, nevěděla jsem, že je to třetí díl a úplně náhodou jsem zjistila, že jsou dvě předešlé díly.
Pěkná kniha, bavila mě a po letech jsem konečně sehnala první dva díly a tak se těším, jak si je jednou všechny naráz přečtu.
Za mě velké zklamání, nutila jsem se k dočtení a ikdyž McClure je můj oblíbený autor, tohle pro mě bylo zklamání.
První kniha od autora a bohužel asi poslední. Styl psaní mi vůbec nesedl, příběh nebavil.
Moje mamka má knih od Pattersona plnou knihovnu, ale můj šálek čaje to nebude....i když ráda bych si od něj přečetla Sběratele polibků, film se mi moc líbil.