Sysel komentáře u knih
Pro mě to byla další skvělá kniha od této autorky. Obdivuji její nápady a propracovanost. Jak na sebe dějové linie navazují, každá kapitola prozradí o kousek více historie a zapadá tak do příběhu v přítomnosti. Já nemohu jinak, než tuto knihu, tak jako všechny od této autorky, zařadit do svých velice oblíbených. Opět mám díky autorce nad čím přemýšlet. Celý příběh a hlavně ten konec! Už teď se těším na další knihy.
Druhý díl byl lepší, než první. A to jsem z prvního dílu byla unesená. Suprová série. Už chci další díl!
Čekala jsem trochu néco jiného. Začátek super, konec super, ale to mezi mě moc nebavilo.
Pěkný příběh. Mám z ní však pocit, že kdybych si tady přečetla o čem kniha je a pak asi posledních 50 stran, byla bych na tom úplně stejně, jako po přečtení cele knihy. Občas jsem se zasmála. Celou dobu se u mě střídalo to, že se mi kniha nelíbí a pak zaseže líbí. Tak dávám střed. 3 hvězdičky jsou podle mě odpovídající.
Druhý díl série je ještě lepší než díl první. Knihu jsem měla přečtenou během tří dnů a těšila se vždy až se do ní budu most zase začíst. Moc se těším na třetí díl :-)Kdybych mohla dát víc hvězdiček, tak to s radostí udělám :-)
Čtyři příběhy, které jsou naprosto originální a opravdu povedené. První je tak dokonale propletený, že po jeho dočtení vám zapadne vše na své místo a opravdu si řeknete: Wou. Další se nese v duchu takového pěkného příběhu, ale proč je zrovna v této knize? Stačí povídku dočíst a zůstanete na písmenka zírat s otevřenou pusou. Třetí je suprový, miluju přesně tyhle scénáře! Vymyšleno opravdu originálně a hlavně nečekaně! Poslední příběh se opět propletenější, než se na začátku může zdát. Já osobně mám nejraději teda třetí. A jaký si oblíbíte vy? Doporučuji. Víte, že zakoupením této knihy podpoříte i útulek Dogpoint o.p.s, takže nejen, že dostanete opravdu super knihu, ale zároveň podpoříte dobrou věc. Příjemné čtení
Velice zajímavě vyvíjející se příběh, který nutí číst a odhalovat tajemství hlavní hrdinky
Moc milý příběh. Čte se hezky, příběh dvou mladých lidí vás nenechá knihu odložit. Doporučuji!
Nečtu tuhle sérii postupně, ale z těch co jsem přečetla byl toto nejslabší díl. Takové dějově hodně vystlané.
Tak za mě to zase tak skvělé nebylo. Začátek teda super, prostředek ušel, konec byl... no... něco mezi 3 a 4 *.
Mě kniha nějak nenadchla. Buď už těchto knih mám za sebou najednou moc a nebo to prostě nebyl ono. Kniha mě bavila až ke konci kdy to bylo trochu zajímavé.
Mě kniha ohromila. Četla se sama. U konce každé kapitoly jsem musela začít další. Musela jsem číst. Těšim se na druhý díl!
Knihu jsem četla nesnesitelně dlouho. Nebavila mě. Prostě jsem ji chtěla mít už přečtenou. Posledních asi 70 stran bylo zajímavých a konečně se tam něco dělo. Nevím, zda chtěla autorka čtenáře tolik napínat, ale mně to napínání přišlo strašně nezáživné. Konec byl sice lepší než začátek, ale žádný wow efekt se nekonal.
Wou! Tak tohle byla teda pecka! Kdybych měla čas, tak ji přečtu snad jedním dechem celou. Nemohla jsem přestat na příběh myslet a v každé volné minutě si přečetla aspoň něco. Paráda, nevím jak víc vystihnout, že se mně kniha opravdu dotkla!
Tak teda nevím, knihu jsem si s radostí koupila, ale po přečtení trochu lituji, že jsem si raději nekoupila jinou. Začátek dobrý, pak zdlouhavé motání kolem jasné věci a konec najednou moc rychlý děj, který se mi moc nelíbil. Těšila jsem se až knihu dočtu a můžu si vzít jinou, což se mi nestává moc často.
Na knihu jsem se těšila a opravdu nezklamala! Takhle jsem se dlouho nezasmála, velice čtivá kniha, kterou vřele doporučuji dál :-) Bavettovi a spol jsem si zamilovala a strašně moc mě mrzí, že (snad zatím) není další díl.
Velice čtivá kniha, která mne pohltila svým dějem hned od začátku až do konce, kdy se sice konec dal docela snadno odhadnout, ale i tak se tato kniha řadí mezi mé úplně nejoblíbenější , které jsem doposud přečetla. Jasných 5 hvězdiček :-)