Szilvia1 komentáře u knih
Knížka se líbila,i když nebyl dost zajímavý,ale když vyjde další díl,určitě si ji přečtu.Doufám,že bude napínavější,protože na konci téhle knížky už se to rýsovalo.
Příběh nebyl nic moc,Charlotta se bála,že ji dostihne minulost,i když se nebála kvuli sobě,ale kvuli její dcerce.
Příběh byl pěkný,byla jsem zvědavá,jak se vrátí zpátky do své doby,byla tam i historie,romantika ale i trošku napínavého.Ve cestování v čase je nejlepší autorka Erskinová,ale i tahle autorka to umí.
Třetí a poslední část této série je trošku lepší,dějou se aspon tady ty svatby,ale je to přědvídatelné knížky(všechny tři díly),ale je to odpočinková a pohodová četba.Četlo se pěkně,děj je pěkný.Autorka má i jiné,lepší knížky.
Pokračování bylo o malinko lepší,ale téma téhle knížky bylo dost smutný.Ještě si přečtu i třetí část,ale autorka má i lepší knížky.
Příběh,který tato knížka ukrývá byl spíš romantický.Myslela jsem,že je tam ukryté nějaké větší tajemství,ale ještě zkusím druhou část.
(SPOILER) Pátá část Za války byla pěkná,zajímavější než předchozí díly,protože jsme se tady dozvěděli,že Edward nejprv přišel na to,že její manželka ho podvádí,ale i on jí nakonec podvedl,ale všechno nakonec dobré odpustil jí,ale jak se to bude vyvíjet,to přečteme až příští rok,kdy vyjde i poslední část Za války.Už jsem na to zvědavá.
Knížka byla pěkně napsaná,ale četla jsem už i lepší knížky o pilotkách,ale určitě si přečtu i další knížky od této autorky,když ji vyjdou.
Knížka Kniha ztracených přátel byla docela smutná,protože se tampsalo o hlavně o otroctví a to jak v připadě Hannie tak i případě učitelky Benny.Protože i ona musela učit děti tak jak si to přáli bohatý lidé,který navíc svoje děti nenechaly učit v té škole ale radši jich odváželi do jiných škol. Od této autorky jsem četla první knížku,uvidím či budu ještě od ní nějaký číst.
Byl to krásný příběh.Držela jsem palce Susan aby se s Olliem ještě střetli.Líbila se mi tahle knížka,ještě jsem nečetla knížku o holubách,ale tahle byla krásná.Doporučuji.Doufám,že od tohto autora budou i další knížky a ty budou takový krásný.
Druhý díl byl už trošku lepší,líbila se mi hlavně postava Jeana-Jacquese a Hildy.Je to hlavně odpočinkové čtení.Určitě si přečtu si i třetí díl,jsem zvědavá na to jak dopadlo s tím otevřením kavárny.
Od této autorky už čtu třetí sérií,ale není to nějak napínavý(aspon tento první díl),ale přečtu i druhý díl.Doufám,že ten už bude zajímavější.
Knížka se mi velmi líbila,i když je to už trošku starší vydání.Doufám,že bude ještě od této autorky přeložené další knížky,protože tahle knížka byla pěkná.
Knížka byla pěkně napsaná,líbili se mi krátké kapitoly.Přátelé bych nikdy nehledala na Facebooku(ani nemám a ani nechci),protože takové přkových přátelství nejsou opravdické.Knížka taky poukazuje na takové (ne)přátelství.
Knížka se mi líbila,mám ráda knížky,v kterých jsou tajemství.Postava Cary se mi líbila,protože i když ji otec lhal o její matce,ona mu to odpustila,protože on už za to zaplatil tím,že měl Alzheimerovou nemoc.Tato knížka byla o tom,jak se musí naučit odpouštět.Autorka píše krásně emotivně,kdo má ráda takové emotivní knížky,tak doporučuji tuhle.
Krásný příběh.Mám ráda její knížky,jsou vždy napínavé,až do konce udrží čtenáře u knih.
Byla to pěkně napsaná knížka,je ale smutné,že bohužel je takových žen spousta.Děj plynul pěkně,mě se knížka líbila.
Takové rozuzlení tajemství jsem nečekala,ale bylo to překvapivé.Nečekala jsem,že právě kamarádka její matky bude ta špatná,ale už když byla její dcera labilní,tak se dalo čekat,že i její matka bude taky.Byla to pěkná knížka,jak první i druhý díl byl plný romantiky ale byla tam i akce.Autorka píše pěkně.
Sen o Somersetu jsem přečetla v češtině ale i madarsky.Je to velmi pěkná knížka.