Taji komentáře u knih
Tak toto se mi líbilo víc než první díl a začetla jsem se hned. Ale věřím, že po druhém čtení prvního dílu budu nadšená úplně stejně.
Nádherná a velmi dobře napsaná kniha, už dlouho jsem se tak nezasmála. K tomu všemu poučný příběh s hloubkou.
Ne, že bych se vším souhlasila, ale i tak považuji za vynikající knihu
Moje první severská krimi a i když celkově tento žánr nemám moc ráda, tak celou trilogii jsem dala dvakrát (zatím).Bravurní ! Líbilo se mi i obojí filmové zpracování. Nejprve jsem si myslela, že Američani nemohou překonat originál, ale podle mě, Fincher je Fincher a opět se vytáhl.
Nádherná, moudrá a jedním dechem přečtená kniha. Už je to pár let, co jsem ji četla a neuškodí, dát si ji znova.
Kniha, ze které jsem si hodně odnesla, mám ráda knihy založené na výzkumech ( aspoň částečně). Také poukázání na chyby v našem myšlení bylo velmi zajímavé.
Jedna z nejlepších knih, jaké jsem kdy četla. První od Murakamiho a od té doby čtu téměř všechny jeho knihy. Můj oblíbenec :-D
Tak jsem dočetla i třetí díl, v podstatě jsem dala celou trilogii na jeden zátah a běžela do knihkupectví od tohoto autora koupit vše, co se dá :-D.
Velmi příjemné čtení. Taková malá knížečka, která mě potěšila.
Jedna z mých nejoblíbenějších + Inteligence, Intuice, Tvořivost, Odvaha a Vědomí :-)
Tak toto byla moje první knížka od Hesseho, čtena před lety a ačkoliv mě dostala do lehké depky :-D, tak se k ní ráda vrátím. Všechny Hesseho knihy jsem přečetla jedním dechem.
Ze začátku jsem byla zmatená, ale vyplatilo se a byl z toho naprostý zážitek. Takže jedu dál :-D
Nápad zajímavý, takže jsem se velmi těšila. Občas jsem se i zasmála, ale to bylo asi tak vše. Z takového materiálu by se dalo udělat mnohem víc. Naprosto průměrně dílo, ale stále mnohem lepší než filmové zpracování. Čteno v originále.
Tak jsem se zařadila mezi nejnovější fanynky této dokonalé záležitosti. Uff, tak "krásně" prosakující emoce mi daly zabrat.
Naprostá spokojenost. Nemám ráda tento žánr, ale možná začnu. Chytré, výborně promyšlené, prostě brilantní!
Čekala jsem víc....Zkusím si ji přečíst v originále, mám pocit, že tam byl nějaký podivný překlad.
Není to sice žádný literární skvost, ale to vůbec nevadí, u takové knihy bych to ani nečekala, myslím, že by si ji měl přečíst každý, protože to člověka posune někam dál, uvěřila jsem autorce každé slovo.