Tara_Wolf komentáře u knih
I přes to, že jsem asi čekala trošku něco jiného, si myslím, že knížka byla zajímavá a že se vcelku povedla. Občas se mi stávalo, že se mi hůř četlo a že jsem byla taková.. ,, zmatená". Určitě se mi ale asi lépe četla a lépe sedla až druhá část knihy ( ONA - matka zemí ). První knížka tohoto postupně se budujícího universa SELECTED se mi moc líbila a myslím, že zakladatele taky více oceníme s dalšími knížkami, kdy se objeví více spojitostí.
Jsem nadšená! Tohle je knížka, která mě stejně jako její první díl dokázala vtáhnout do sebe a nepustit mě, dokud jsem ji nedočetla. Nemůžu se dočkat třetího dílu! :)
Knížku jsem sice hned přečetla, ale to hlavě kvůli tomu, že jsem se od ní nemohla odtrhnout. Moc jsem se u ní nasmála a skoro ve všech situacích jsem se svým způsobem našla.
Myslím, že je skoro poviností pro všechny knihomolky, aby si ji přečetly.
Sice jsem z této knížky nedozvěděla skoro nic nového, ale to asi všichni velcí Marvel fanoušci. Myslím že by se ale tahle knížka mohla hodit začínajícím fanouškům na začátku pro zorientování. :)
Sice mi chvilku trvalo než jsem se začetla, ale když se mi to povedlo, naskytl se mi neuvěřitelný obsah této knížky. Postavy, děj, prostředí i nadpřirozené schopnosti jsou prostě úžasné.
Bylo mi umožněno se ve škole s panem Pacholem setkat a myslím, že se mu tahle sci-fi knížka povedla a nemůžu se dočkat druhého dílu. Mohla by se líbit lidem, kteří mají rádi Hunger Games.
Skvělá knížka!
Hned od začátku jsem s ní byla nadšená a měla problém se od ní odtrhnout.
Hlavní postava Morrigan mi byla sympatická, a taky se mi velice líbil kapitán Jupiter North a jeho hotel Deucalion. Příběh celkově mi přišel úžasný a nápaditý. Myslím že se bude líbit všem, kdo má rád Harryho Pottera či jiné fantazi tohoto typu.
Ze čtenářky jsem nadšená.
Příběh, postavy a skryté vzkazy pro čtenáře mě ohromily a potěšily.
Doporučuji všem knihomolům :)