technolog komentáře u knih
Jeden z povedenejších dílů série. Do posledních stran knihy jsem byl přesvědčen, že to dopadne špatne a za to davám všechny palce nahoru :)
Asi by se recenze měla psát s odtupem času po přečtení knihy. Ještě teď ve mě vřou emoce. Vzhledem k tomu jak blízko jsme byli před stejným režimem i u nás, mě děsí. Doporučuji číst i s tímto pohledem.
Myslím že kniha splnila účel. Je mi z ní jasné, že kdo chce ten se vždy dozví
Opět výborné čtení. Jednoduchý příběh s dobrým koncem, tak jak se to na pohádky sluší.
Dočetl jsme celou knihu a pořád nevím co si o ní mám myslet :) Na druhou stranu mě jednotlivé vztahy postav doopravdy baví
Popravdě jsem rad, že jsem tuto knihu dočetl. Nebyla zla, ale něco mi zde schází...
Opět kvalitní pokračování ságy. Doporučuji knihy prokládat jinou četbou a sem se vracet pro oddych a relax.
Není to špatná kniha, ale tuze moc údajů, které nečiní knihu plynulou ke čtení. I tak si pokračování přečtu.
Myslím, že je potřeba tuto knihu číst jako fakta a ne jako román. Nikdy nepochopíme co se za plotem tábora může odehrávat. I když slovům rozumíme, myslím ze citově nepochopíme. Jeden se zachranil..co ti další? Může se to stát i nám....a obavám se že může.
Jako vždy skvěle napsané, jen nemam rad, když děj neskončí v jedné knížce a musím jít pro další. Jeho knihy bych si dál četl i bez tohoto donuceni :)
Moc dobře napsaná kniha. Osobně doporučuji přečíst, dal bych jí jako povinnou četbu.
Někdo může namítnout, že je jasné jak kniha skončí. Ale to je jen dobře, vždyť je to přece pohádka a krásně napsána.
Nádherná kniha. Myslím že by mela patřit k základům vzdělaní každého, kdo umí číst :)
Tyto příběhy jsou psány tak jednoduše a příjemně, že mne čtení vždy pohltí. Už se těším na další díl.
Opět návrat k tomu lepšímu co autor napsal. Na druhou stranu sběratele kostí už asi nic nepřekoná.