tereza0684 komentáře u knih
Milá oddechovka, která neurazí. Láska a příběh jaksi dětinský a předvídavý a nevyzrálý, ale člověk se alespoň občas pousmál :D
Na jednu stranu mi to přišlo čtivé, brala jsem to jako "smyšlený příběh". Po knize jsem sáhla kvůli tématu budhismu a jógy, sice to nebylo úplně špatné ale čekala jsem něco trochu jiného
Nečekala jsem od knihy nic extra, ale tohle mě zvedlo ze židle. Příběh pozvolna plynul, vyvíjel se nepředpokládatelně. Stejně tak postavy v sobě formovali zajímavější osobnost. Tohle se mi hodně líbilo
Tenhle příběh se mi hodně líbil. Byla to má první kniha s lehkým prvkem fantasy ke kterému nemám moc kladný vztah, ale třeba díky téhle knížce tomu ještě přijdu na chuť :D . Některý prvky erotična na mě působily hodně frr, mohlo to bejt odvázanější ale přeci jenom tam šlo o tu lásku a hlavní zápletku. Závěrem- za mě moc fajn oddychová četba, tímhle dílem by to mohlo končit ale určitě se někdy vrhnu na pokračování
(SPOILER) Trochu jiný průběh děje, na který jsem u tohoto žánru zvyklá. Příběh na mě působil z prostředí děje "nerovnoměrně"- byli v ghettu, pak utíkali, utíkali, utíkali...a konec byl takový už jen velký šup. Každopádně velký šmrnc tomu dodává uvěřitelný popis postav, jejich pocity, myšlenky. Dvojčata jsem si oblíbila a doufala v jejich přežití. A samozřejmě Bruno mě doháněl k šílenství.. :D
Nejslabší z dílů, přesto super. Zakončení zvláštní ale přesto stojí za přečtení
Ze začátku dosti zdlouhavé a nudné monology, děj nelehký k pochopení. Pak mi dost zaskočilo, co se z hlavní postavy stalo za zvíře. Není snad nikoho, kdo v duchu nenáviděl Kopfrkingla. :-)
Moc pěkná oddechovka s čtivým a zajímavým příběhem, určitě neurazí
Nepatřím do věkové kategorie, v příběhu mě mátla hromada jmen. Čekala jsem od toho větší odvaz ale pro mladší čtenáře to bude asi zajímavější.
Ke knize jsem se nerada vracela a měla ji rozečtenou dlouho, nakonec jsem to přelouskala. Alespoň že to dopadlo nakonec dobře
(SPOILER) Sáhla jsem po knize v domnění, že to bude takový odlehčený románek.
Příběh lehce plynul, různé odehrávající se trapasy a příhody mě hodně bavily. Příjemně to okořenilo lehké erotično, i když ne vždy to bylo takové uvolněné ale trošku na sílu :) .
Konec mě tedy opravdu zvedl ze židle a trochu mi změnil pohled na knihu jako celek- když to shrnu tak se jednalo o takovou tu praštěňou puberťačku co je zamilovaná prvně a vyloženě poblázněná, a na konci se z toho šíleného románku rapidně vyvrbila nepříjemná tragédie, což bylo překvapující a opravdu nemilé.
Každopádně žádná slabota a líbilo se mi.
Autor má zajímé názory a vše je krásně přehledné, leccos mi utkvělo v paměti a koupě nelituji. Doporučuji všem :)
Povídka zaujala jak ktera, ale ctive rozhodne je, doporucuji vsem milovnikum ducharin nebo k maturite.