TerezaJágrová komentáře u knih
Všechny knihy od autorky jsou úžasné, ale tahle je za mě úplně nejlepší. Byla to totální jízda, ten konec jsem vůbec nečekala. Jedním slovem…Wow!
Úžasný a velmi dojemný příběh tří sester podle skutečné události. Kniha je čtivá, autorka opět nezklamala. Líbilo se mi, že kniha nekončí válkou, ale život sester je popsán i po ní.
Za mě skvělá kniha, která je navíc velmi čtivá a místy i strašidelná. Už se těším na druhy díl.
Zajímavý děj, spousta lží, střídání úhlu pohledu. Mě kniha ale úplně nenadchla.
Ke knihám od Hany Hindrákové prostě není co dodat.. Opět další úžasná kniha s krásným příběhem, ve kterém nechybí napětí, strach ani láska. Mohu jen doporučit.
Poslední kniha od autorky, kterou jsem ještě nečetla a za mě teda docela zklamání. Příběh je napsán hezky a čtivě, není vůbec lehký, ale já od thrillerů očekávám víc.
Krásné pokračování druhého dílu a zároveň hezké zakončení příběhu Sage a Lucy. První část knihy mě nebavila tolik jako část druhá, ale i tak byla kniha skvělá.
Pěkná kniha, dobře se četla, silnější příběh. Takové rodinné drama. Je to zase úplně něco jiného, než ostatní knihy od autorky.
Krásný a silný příběh, jako vždy mě autorka nezklamala. Přečteno jedním dechem. Doporučuji
Za mě povedená detektivka. Je to zase o něčem jiném. Hlavní postavy mi byly sympatické. Doporučuji
Kniha se dobře četla a je o závažném tématu, ale znám knihy s touto tématikou, které mě nadchly více.
Kniha byla úžasná. Krásně se četla a děj byl napínavý. Postavy mi byly velmi sympatické. Moc moc doporučuji.
Knihy od Johna Greena mám ráda, ale tahle mě bohužel nezaujala. Místy jsem se do ní nemohla vůbec začíst a děj byl o ničem. John Green má rozhodně lepší knihy, které stojí za to si přečíst,ale tahle za mě mezi ně nepatří.
Skvělá kniha... Čtivě napsaná, takže přečtená jedním dechem. Nevím, jestli bych byla tak optimistická jako hlavní hrdina. Hlavní je..nevzdát se. Doporučuji.
Tahle kniha byla skvělá. Od začátku do konce napívá a velmi čtivá. Donutila mě zamyslet se i nad naším životem po smrti. Doporučuji.
Neuvěřitelná kniha,která odhaluje celou pravdu. Je naprosto příšerné,jak se tento člověk choval. Ani mu nevadilo posílat do plynu své přátelé. Rozhodně je to kniha,kterou by jsi každý měl přečíst. Je krásně a srozumitelně napsaná. Doporučuji.
Mě tato kniha chytila už od začátku. Krásně se čte a příběh je napínavý,takže máte potřebu stále jen číst. Doporučuji.