TerezaJágrová TerezaJágrová komentáře u knih

Nacistova dcera Nacistova dcera Max Czornyj

Zajímavý námět, ale mně kniha až zas tak nesedla.

16.06.2022 3 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Všechny knihy od autorky jsou úžasné, ale tahle je za mě úplně nejlepší. Byla to totální jízda, ten konec jsem vůbec nečekala. Jedním slovem…Wow!

13.06.2022 5 z 5

Tři sestry Tři sestry Heather Morris

Úžasný a velmi dojemný příběh tří sester podle skutečné události. Kniha je čtivá, autorka opět nezklamala. Líbilo se mi, že kniha nekončí válkou, ale život sester je popsán i po ní.

24.02.2022 5 z 5

Lockdown Lockdown Alexander Gordon Smith

Za mě skvělá kniha, která je navíc velmi čtivá a místy i strašidelná. Už se těším na druhy díl.

12.12.2021 5 z 5

Dívka na kolejích Dívka na kolejích Heather Gudenkauf

Zajímavý děj, spousta lží, střídání úhlu pohledu. Mě kniha ale úplně nenadchla.

22.05.2021 3 z 5

Bouře nad savanou Bouře nad savanou Hana Hindráková

Ke knihám od Hany Hindrákové prostě není co dodat.. Opět další úžasná kniha s krásným příběhem, ve kterém nechybí napětí, strach ani láska. Mohu jen doporučit.

17.05.2021 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Poslední kniha od autorky, kterou jsem ještě nečetla a za mě teda docela zklamání. Příběh je napsán hezky a čtivě, není vůbec lehký, ale já od thrillerů očekávám víc.

15.05.2021 3 z 5

Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Krásné pokračování druhého dílu a zároveň hezké zakončení příběhu Sage a Lucy. První část knihy mě nebavila tolik jako část druhá, ale i tak byla kniha skvělá.

05.05.2021 5 z 5

Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Pěkná kniha, dobře se četla, silnější příběh. Takové rodinné drama. Je to zase úplně něco jiného, než ostatní knihy od autorky.

19.04.2021 4 z 5

Děti nikoho Děti nikoho Hana Hindráková

Krásný a silný příběh, jako vždy mě autorka nezklamala. Přečteno jedním dechem. Doporučuji

30.12.2020 5 z 5

Stesk po krvi Stesk po krvi Dario Correnti

Za mě povedená detektivka. Je to zase o něčem jiném. Hlavní postavy mi byly sympatické. Doporučuji

25.04.2020 5 z 5

Skleněný les Skleněný les Cynthia Swanson

Kniha mě nijak nezaujala, znám lepší knihy.

22.04.2020 2 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Skvělá oddechová kniha, přečtená za dvě odpoledne.

22.12.2019 5 z 5

Spočítej hvězdy Spočítej hvězdy Lois Lowry

Kniha se dobře četla a je o závažném tématu, ale znám knihy s touto tématikou, které mě nadchly více.

01.09.2019 4 z 5

Jen 27 dnů Jen 27 dnů Alison Gervais

Kniha byla úžasná. Krásně se četla a děj byl napínavý. Postavy mi byly velmi sympatické. Moc moc doporučuji.

29.08.2019 5 z 5

Příliš mnoho Kateřin Příliš mnoho Kateřin John Green

Knihy od Johna Greena mám ráda, ale tahle mě bohužel nezaujala. Místy jsem se do ní nemohla vůbec začíst a děj byl o ničem. John Green má rozhodně lepší knihy, které stojí za to si přečíst,ale tahle za mě mezi ně nepatří.

13.06.2019 2 z 5

Www.bez-bot.cz Www.bez-bot.cz Ivona Březinová

Skvělá kniha... Čtivě napsaná, takže přečtená jedním dechem. Nevím, jestli bych byla tak optimistická jako hlavní hrdina. Hlavní je..nevzdát se. Doporučuji.

05.02.2019 5 z 5

Někde jinde Někde jinde Gabrielle Zevin

Tahle kniha byla skvělá. Od začátku do konce napívá a velmi čtivá. Donutila mě zamyslet se i nad naším životem po smrti. Doporučuji.

16.01.2019 5 z 5

Lékárník z Osvětimi – Dosud nevyřčený příběh Victora Capesia Lékárník z Osvětimi – Dosud nevyřčený příběh Victora Capesia Patricia Posner

Neuvěřitelná kniha,která odhaluje celou pravdu. Je naprosto příšerné,jak se tento člověk choval. Ani mu nevadilo posílat do plynu své přátelé. Rozhodně je to kniha,kterou by jsi každý měl přečíst. Je krásně a srozumitelně napsaná. Doporučuji.

26.08.2018 5 z 5

Kdybychom se neviděli Kdybychom se neviděli Cynthia Hand

Mě tato kniha chytila už od začátku. Krásně se čte a příběh je napínavý,takže máte potřebu stále jen číst. Doporučuji.

18.08.2018 5 z 5