Terka18 Terka18 komentáře u knih

Vůně jasmínu Vůně jasmínu Corina Bomann

Krásný příběh, který plyne sám. Není to nic náročného, ale i tak mě příběh chytil za srdce, když pomalu zjišťujete, jaká tajemství život skrývá.

26.04.2019 5 z 5

Život bez tebe Život bez tebe Katie Marsh

Já bych to k Jojo Moyes v některých ohledech přirovnala, protože i některé knihy od ní se mi nelíbily úplně nejvíc. Knížka Život bez tebe je krásný příběh o dopuštění a lásce mezi matkou a dcerou. Protože ať se mezi těmito dvěma stane cokoli, nikdy jejich láska nevyprchá a vždy jedna okamžitě přiběhne k té druhé, jakmile to bude potřeba. Mateřská láska a láska dcery ke své matce nikdy neskončí a nic ji nezničí. Takto na mě kniha a její příběh působí. Není to nic u čeho musíte přemýšlet, kniha krásně plyne a chytí v určitých směrech za srdce. Konec se dá předvídat. :)

07.04.2019 4 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Další super knížka, vždyť to ani jinak nejde, teda pro mě. Všechny byly naprosto úžasné a tento díl není vyjímkou. Četla se sama. Jsem zvědavá jak autor vyřeší vztah Eriky a Petersona v dalším díle. Nemůžu jinak než 5 hvězd!

30.03.2019 5 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Od knížky jsem měla asi až moc velké očekávání podle kladných hodnocení a bohužel přišlo hodně velké zklamání. Já se u knížky nudila a přišlo mi to moc zdlouhavé až na ten konec, ten se mi líbil, rychlý možná až moc, ale alespoň nějaká akce. Mně v knížce prostě něco chybělo. A celkově jsem z ní zklamaná. Hodnotila bych tak 2,5 hvězd.

16.03.2019 2 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Krásná kniha plná lásky a té pravé nefalšované lásky, kterou nezažije každý. Prolínání minulosti a přítomnosti nenarušuje nijak tu krásu příběhu. Knihu jsem si zamilovala a na konci jsem měla i slzy v očích. Stella je úžasná žena a naprosto chápu všechny kroky, které udělala a že celou dobu čekala na Dana. Prostě nádhera, která zahřeje u srdce.

09.03.2019 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Čekala jsem malinko víc. Ale jsem spokojená. Taková rychlovka, příběh se odehrává během velmi krátké doby. Napětí a všude sníh. Něco mi tam chybělo,ale povedený příběh.

24.02.2019 4 z 5

Žena, po které se slehla zem Žena, po které se slehla zem Lone Theils

Knížka mi byla doporučená kamarádkou. Docela jsem s ní bojovala, dočetla jsem ji až na podruhé, protože při prvním pokusu o přečtení jsem ji odložila asi po 80 stránkách. Jednou větou čekala jsem víc. Místy se to dost táhlo až nudilo a nevěděla jsem o čem čtu, pak se to trošku rozběhlo a pak zase nic. Konec byl dobrý, ale nepřekvapivý a vlastně je na konci ukázka i toho jak se jedná ve vyšších vrstvách společnosti a že se spousta věcí zamete pod stůl aniž by si to ti dotyční odseděli.

17.02.2019 2 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Kniha je trošku jiná než předchozí, již od brzkého začátku máme možnost číst z obou stran, jak ze strany policie, tak ze strany zločinců. Příběh se povedl, knížku jsem měla přečtenou velice rychle a těším se na další.

09.02.2019 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Přečteno za víkend. Šlo to jako po másle. Rychlý sled události a žádné zbytečné protahování. Super nemám co vytknout.

27.01.2019 5 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Čekala jsem malinko víc. První díl je stále TOP. Pro mě byla kniha oddychovou příjemnou četbou. Nic co by mě vtáhlo a nechtělo pustit. Louisa si naštěstí zachovala svoji ztřeštěnost i přes nástrahy mocného New Yourku a i bohatých lidí v něm. Krásný konec, shledání lásky.

21.01.2019 4 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Zase a opět skvělá kniha, která se čte sama a najednou ji máte dočtenu a chcete další. Příběh má spád, krátké kapitoly tomu napomáhají a Erika a její tým zase super.

10.01.2019 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Skvělý příběh, který mě pohltil a hltala jsem jednu stránku za druhou. Zasmála jsem se, protože některé momenty jsou super. Příběh krásné plynul, žádné zdržování. Kadena si nejde nezamilovat.

29.12.2018 5 z 5

Spálená obloha Spálená obloha Gilly Macmillan

Velké zklamání, kdyby kniha byla tak poloviční a psaná s větší dynamikou pro mě by byla rozhodně zajímavější. Příběh mě moc nebavil, měla jsem chuť i přeskakovat nezajímavá místa. Podle anotace a komentářů jsem se na příběh moc těšila, ale vyprávění se vlekla a byla jsem ráda, že jsem to nakonec nějak překousala a dočetla. Dávám jednu hvězdu za nápad.

25.12.2018 1 z 5

Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

Za mě krásná knížka. Plná citů, porozumění a odvahy žít a užívat si každou minutu života. Žít naplno i přes to co nám čas přinese. Někdo řekne, že je to kniha pouze pro náctileté, ale podle mě to tak není. Jen musíte pustit svoji mysl a dovolit jí aby cítila to co kniha dává. Já jsem i pár slz uronila, protože když si uvědomíte, že tohle se děje i běžně v životě, tak to s vámi hnout podle mě musí. Knížka mi dala, přesně to co jsem od ní očekávala.

22.12.2018 5 z 5

Utajená sestra Utajená sestra Diane Chamberlain

Od knížky jsem čekala malinko víc než mi dala. Něco mi v příběhu scházelo. Více napětí, trošku víc akce nebo větší touha hlavní hrdinky, zjistit pravdu.. Nevím přesně co. I přes to se mi kniha líbila, i když jsem měla problém se ze začátku začíst, ale od 100 strany už to šlo dobře. Za mě dobrý průměr. Nebyla jsem vyloženě zklamaná, ale ani ne nadšená.

13.12.2018 3 z 5

Anglické listí aneb Coolturní šok Anglické listí aneb Coolturní šok Alena Damijo

Knihu jsem nedočetla. Musela jsem se do čtení nutit a nakonec jsem ani nevěděla o čem čtu.

25.11.2018 1 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Krásný příběh,autorka mě opět nezklamala. Hodně silný příběh pro mě,až jsem měla chuť občas křičet, co se to děje a jak to Lily může snášet, vždyť to přece nejde. Knížku jsem přečetla za dva dny. Někdo může říct, že je to slaďák, ale zkuste se do toho podívat více do hloubky. Autorka do této knihy dala velký kus sebe a to ani nemusela. Otevřela se celému světu. Až přečtete tak to pochopíte.

22.11.2018 5 z 5

Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Lauren Graham

Příjemná oddechovka. Nic náročného a trošku na pobavení, těm kteří mají rádi Gilmorky se kniha bude líbit.

19.11.2018 4 z 5

Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Krásný příběh, četl se sám. Hokej mám ráda a tady ho bylo docela dost, naprosto chápu jak holky fandili. Zasmějete se i budete občas v očekávání jak to dopadne. Knížka se četla sama.

10.11.2018 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Velmi dobrý práce autora. Hlavní hrdinku Eriku jsem i oblíbila docela rychle. Je rázná a nenechá si nic líbit a jde si za svým. Od poloviny jsem knihu slupla najednou, prostě jsem musela vědět kdo, i když jsem to tušila. I tak pro mě konec byl super. Do poslední věty.

08.10.2018 5 z 5