TessDragon TessDragon komentáře u knih

Zákopy: Příběh vojáka z první světové války, 1914-1918 Zákopy: Příběh vojáka z první světové války, 1914-1918 Jim Eldridge

Tato knížka z pohledu chlapce se mi líbila více než Římská invaze.První světová válka byla doopravdy děsivá a strašná.Zemřelo kvůli ní spousta nevinných lidí.Bylo mi líto Billyho,co všechno si prožil.

28.09.2012 5 z 5

Vpád Římanů: Příběh chlapce z roku 84 n. l. Vpád Římanů: Příběh chlapce z roku 84 n. l. Jim Eldridge

Ze série Můj příběh jsem přečetla snad všechny,co u nás vyšly.Tato se mi zas tak moc nelíbila,ale nebyla zas průměrná.Zřejmě to bude tím,že se mi líbí více z pohledu dívek.

28.09.2012 4 z 5

Tajemné příběhy Tajemné příběhy Mike Stocks

Horůrky pro malé nezbedné děti. :D

28.09.2012 4 z 5

Můj tajný deník Můj tajný deník Jacqueline Wilson

Moje první knížka od Jacqueline. Všichni o ní doslova ''básní''. Tak jsem si chtěla něco od ní přečíst a sáhla jsem po jejím tajném deníku z jejího života. Knížka se mi líbila, ale né, že bych z ní zas byla na větvi. Byl to takový průměr.

28.09.2012 3 z 5

Diablo Můj vysněný kůň Diablo Můj vysněný kůň Gabi Adam

Tuto knížku jsem dostala od Pony clubu. Bohužel je to má jediná knížka, kterou ze série Diablo vlastním a jediná, kterou jsem měla možnost přečíst. Ale zase tak moc po tom netoužím. Kniha byla průměrná knížka pro všechny konáky.

28.09.2012 3 z 5

Královna noci Královna noci Maud Mangold

Má milovaná Witch série! Přečetla jsem snad všechny knížky, které byly dostupné. A včetně této, kterou mám i své své knihovničce, můžu všechny jenom doporučit.

Plamen jasu Plamen jasu Maud Mangold

Má milovaná Witch série! Přečetla jsem snad všechny knížky, které byly dostupné a můžu všechny jenom doporučit.

Hoši od Bobří řeky Hoši od Bobří řeky Jaroslav Foglar

Tuto knížku jsem si přála na Vánoce, když jsem si přečetla úryvek. A nadchla mě pořádně. Pamatuji si, jak jsem zkoušela bobříka mlčení. ;D

Bouře Větromoru Bouře Větromoru Cecilie Eken

Má milovaná Witch! Přečetla jsem snad všechny knížky, které byly dostupné. A včetně této můžu všechny jenom doporučit.

Naděje v hedvábné hřívě Naděje v hedvábné hřívě Margot Berger

Smutný, překrásný a dojemný příběh o dívce, které se přihodí nehoda s jejím milovaným koněm. Rozhodně mi jich bylo líto.

28.09.2012 5 z 5

Poník Terezka a tři Veroniky Poník Terezka a tři Veroniky Iveta Jebáčková-Lažanská

Průměrný dívčí příběh pro menší milovnice poníků. Ničím nepřekvapí, ale pro dívky kolem 8 let to pravé ořechové.

28.09.2012 2 z 5

Tajnosti na síti Tajnosti na síti Maja von Vogel

Knížka je jedna z mých nejoblíbenějších spolu s Božským Nickem. Ted už vím proč, napsala je stejná spisovatelka. Ostatní díly se mi také líbí, ale od Maji asi nejvíce. Umí psát vážně skvěle, zaujme vás, a její příběhy jsou založeny na skutečnosti. Kyberšikana je v téhle době více než každodenní událost. Z Lízy mi bylo zle.

Luisa a Lotka Luisa a Lotka Erich Kästner

Tuto knihu mi doporučovala má kamarádka před několika lety, a protože byl natočený podle Pasti na rodiče, neváhala jsem. A byl skvělý, možná ne tak jako film, ale jako skvělá kniha pro děti všeho věku.

Y: Poslední z mužů 2 - Cykly Y: Poslední z mužů 2 - Cykly Brian K. Vaughan

Tento díl jsem četla jako první, i když je to druhý díl. Vyhrála jsem ho a zalíbil se mi moc. Je originální, s ničím se nepáře. Bylo mi líto jisté smrti. Rozhodně si přečtu i další díly.

Temné metro #3 Temné metro #3 Tokyo Callen

Tato manga byla úžasně strašidelná a hlavně nebyla jako ty nudné holčičí. Ty ilustrace i příběh byly úchvatně propracované. Pro fanoušky bud hororu nebo mangy to ideální. Po přečtení už nikdy nepojedu sama v noci metrem. ;D

Temné metro #2 Temné metro #2 Tokyo Callen

Temné metro #1 Temné metro #1 Tokyo Callen

27.09.2012 5 z 5

Harry Potter 1–4 (box) – První čtyři roky v Bradavicích Harry Potter 1–4 (box) – První čtyři roky v Bradavicích J. K. Rowling (p)

První čtyři pohádkové roky v Bradavicích. Harry si najde své nejlepší kamarády, Hermionu a Rona se kterými zažije nejedno dobrodružství. Také ředitele Bradavic, naše milované i nemilované učitele. A nastane i několik chvil, kdy se setká s tím-jehož-jméno-nesmíme-vyslovit, Lordem Voldemortem. První čtyři roky v Bradavicích byly kouzelné, pohádkové a nevinné. Na ty úchvatné časy s mým milovaným Harrym jen tak nezapomenu.

27.09.2012 5 z 5

Chudobinec: Deník viktoriánské dívky z roku 1871 Chudobinec: Deník viktoriánské dívky z roku 1871 Pamela Oldfield

Série Můj příběh je založen na skutečné události s fiktivní postavou.Edith mi byla hned sympatická,Rosie už tak moc ne. :D Jinak ty podmínky chudobince byly příšerné!Lituji všechny ty lidi,co si tím prošli.Ten cynik ředitel mě vytáčel,naštěstí knížka dopadla nakonec dobře,i když pro některé ne.

26.09.2012 5 z 5

Morová epidemie: Deník londýnské dívky z roku 1665-1666 Morová epidemie: Deník londýnské dívky z roku 1665-1666 Pamela Oldfield

Série Můj příběh je založen na skutečné události s fiktivní postavou.Alice jsem si oblíbila a bylo mi jí moc líto po celou knížku.To ,co si zažila muselo být strašné a obdivovala jsem ji za to,jak se s tím vypořádala.

26.09.2012 5 z 5