TessDragon

Tato knížka z pohledu chlapce se mi líbila více než Římská invaze.První světová válka byla doopravdy děsivá a strašná.Zemřelo kvůli ní spousta nevinných lidí.Bylo mi líto Billyho,co všechno si prožil.

Ze série Můj příběh jsem přečetla snad všechny,co u nás vyšly.Tato se mi zas tak moc nelíbila,ale nebyla zas průměrná.Zřejmě to bude tím,že se mi líbí více z pohledu dívek.

Moje první knížka od Jacqueline. Všichni o ní doslova ''básní''. Tak jsem si chtěla něco od ní přečíst a sáhla jsem po jejím tajném deníku z jejího života. Knížka se mi líbila, ale né, že bych z ní zas byla na větvi. Byl to takový průměr.

Tuto knížku jsem dostala od Pony clubu. Bohužel je to má jediná knížka, kterou ze série Diablo vlastním a jediná, kterou jsem měla možnost přečíst. Ale zase tak moc po tom netoužím. Kniha byla průměrná knížka pro všechny konáky.

Má milovaná Witch série! Přečetla jsem snad všechny knížky, které byly dostupné. A včetně této, kterou mám i své své knihovničce, můžu všechny jenom doporučit.

Má milovaná Witch série! Přečetla jsem snad všechny knížky, které byly dostupné a můžu všechny jenom doporučit.

Tuto knížku jsem si přála na Vánoce, když jsem si přečetla úryvek. A nadchla mě pořádně. Pamatuji si, jak jsem zkoušela bobříka mlčení. ;D

Má milovaná Witch! Přečetla jsem snad všechny knížky, které byly dostupné. A včetně této můžu všechny jenom doporučit.

Smutný, překrásný a dojemný příběh o dívce, které se přihodí nehoda s jejím milovaným koněm. Rozhodně mi jich bylo líto.

Průměrný dívčí příběh pro menší milovnice poníků. Ničím nepřekvapí, ale pro dívky kolem 8 let to pravé ořechové.

Knížka je jedna z mých nejoblíbenějších spolu s Božským Nickem. Ted už vím proč, napsala je stejná spisovatelka. Ostatní díly se mi také líbí, ale od Maji asi nejvíce. Umí psát vážně skvěle, zaujme vás, a její příběhy jsou založeny na skutečnosti. Kyberšikana je v téhle době více než každodenní událost. Z Lízy mi bylo zle.

Tuto knihu mi doporučovala má kamarádka před několika lety, a protože byl natočený podle Pasti na rodiče, neváhala jsem. A byl skvělý, možná ne tak jako film, ale jako skvělá kniha pro děti všeho věku.

Tento díl jsem četla jako první, i když je to druhý díl. Vyhrála jsem ho a zalíbil se mi moc. Je originální, s ničím se nepáře. Bylo mi líto jisté smrti. Rozhodně si přečtu i další díly.

Tato manga byla úžasně strašidelná a hlavně nebyla jako ty nudné holčičí. Ty ilustrace i příběh byly úchvatně propracované. Pro fanoušky bud hororu nebo mangy to ideální. Po přečtení už nikdy nepojedu sama v noci metrem. ;D

První čtyři pohádkové roky v Bradavicích. Harry si najde své nejlepší kamarády, Hermionu a Rona se kterými zažije nejedno dobrodružství. Také ředitele Bradavic, naše milované i nemilované učitele. A nastane i několik chvil, kdy se setká s tím-jehož-jméno-nesmíme-vyslovit, Lordem Voldemortem. První čtyři roky v Bradavicích byly kouzelné, pohádkové a nevinné. Na ty úchvatné časy s mým milovaným Harrym jen tak nezapomenu.

Série Můj příběh je založen na skutečné události s fiktivní postavou.Edith mi byla hned sympatická,Rosie už tak moc ne. :D Jinak ty podmínky chudobince byly příšerné!Lituji všechny ty lidi,co si tím prošli.Ten cynik ředitel mě vytáčel,naštěstí knížka dopadla nakonec dobře,i když pro některé ne.

Série Můj příběh je založen na skutečné události s fiktivní postavou.Alice jsem si oblíbila a bylo mi jí moc líto po celou knížku.To ,co si zažila muselo být strašné a obdivovala jsem ji za to,jak se s tím vypořádala.