TessDragon komentáře u knih
Série Můj příběh je založen na skutečné události s fiktivní postavou.Ašu jsem si moc oblíbila,nebyla jako ostatní namyšlená dceruška,ale byla svá a originální.Sice se mi konec a jak to s ní dopadlo moc nelíbilo,ale věřím,že se s tím smířila.
Série Můj příběh je založen na skutečné události s fiktivní postavou.Isabella mi byla sympatická,v průběhu děje si toho hodně zažila.
Série Můj příběh je založen na skutečné události s fiktivní postavou.Claudie a Pollux mi byla sympatická a zajímalo mě co se nakonec stalo s Claudií,její rodinou a Aengusem.Knížka byla na konci hodně dojemná a děsivá.
Souboj modelek z mé oblíbené série 3 holek na stopě. Děj byl jako pokaždé skvělý, dobrodružný a detektivní! A také opravdový. Modelky udělají všechno, jen aby vyhrály. A na konec se z 1 případu staly 2. Skvělé oživení.
Čarodějky Witch se svými zaručenými a magickými rady ohledně (otravných) sourozenců.
Smolíkovi, kteří jsou více známí v televizi, ale i v knížce jsou úžasní.
Moje oblíbená série Drazí zesnulí. Poučím se a přitom se i zasměji.
Přepis mého milovaného Jurského parku z filmu. Něco se mi líbilo, něco ne. Některé postavy tu přežily, některé ne. Ale já knihu přežila. ;D
Tenhle příběh se mi zatím ze série Holek na stopě líbil nejvíce. Byl taky nejvíce skutečný. Stalking je v téhle době dost známý pojem.
2.díl mé srdcovky.Napínavý,úžasný,smutný a dobrodružný a mnohem více!Jinak obálka není úplně nejúchvatnější,ale já jsem si na ni zvykla a za nic bych ji nedala.Jinak souhlasím,ten konec byl WOW!!Ale bylo mi líto smrti jedné z postav. :(
Nádherný a dojemný příběh o záchraně tuleního mládětě.
(SPOILER) Jediná knížka od McCombie, která nemá pokračování. A jako jedna z mých oblíbených autorek jsem si chtěla přečíst i samostatnou knihu. Knížka sice nebyla tak úžasná jako Alice nebo Stella. Ale byla jen trošičku slabší. Laurel mi byla sympatická, měla svou hlavu a byla snílek. Nakonec mě i překvapila její ''sestra'' Růža, o které jsem si myslela SPOILER, že je skutečná. Zřejmě nás napálila všechny. Ale ano knížka se mi líbila.
Děsivé dějiny - zajímavá a vtipná knížka v 1.Celou sérii jsem si zamilovala. ;)
Děsivé dějiny - zajímavá a vtipná knížka v 1. Celou sérii jsem si zamilovala. ;)
Už nikdy! Tato knížka byla až děsivě nudná. Přečetla jsem pár stránek a odložila ji.
Zajímavý a poučný příběh o modelce, která to v životě neměla jednoduché. Anorexie, rozchod, tvrdý modeling... Myslím, že začínající modelka by si ho měla rozhodně přečíst.
Moje první Pupíky. Karin mi byla teda nejsympatičtější, zatímco Jenny a Viki byly nesnesitelné. Držela jsem palce Karin, at jim ukáže. Knížka je jinak velmi vtipná. ;)
Moje oblíbené Tři holky na na stopě. Tento příběh byl napínavý a rozhodně zajímavý, ale i smutný. Bylo mi líto Antonie, jak to s ní špatně dopadlo, ale nakonec zvítězila pravda.
Dášeňka je jedna z nejkrásnějších českých pohádek. Na tu se nedá zapomenout. Doufám, že knížku si budou číst děti ještě hoodně dlouho. ;)
Nejkrásnější česká pohádka. Ovšem, že ta o pejskovi a kočičce. Doufám, že knížku si budou ještě číst má vnoučata. ;)