TessDragon komentáře u knih
Moje oblíbené Aristokočky! Jako malá jsem je milovala, měla jsem i pouzdro. ;D
Mauglí, bratranec Tarzana. ;D Tarzana mám sice raději, ale ani Mauglí není špatný. ;)
Báječná pohádka o statečné Mulan, která všem ukáže, že i dívka může do války.
Tenhle příběh patří spolu se Lvím králem k mým TOP. Už od mala jsem si přála být Malá mořská víla, mít její dlouhé rudé vlasy a hrát si spolu s jejími kamarády a potkat prince. ;)
Pinocchia mi bylo vždycky líto, jak dopadl, co se s ním všechno stalo, ale nakonec dopadlo všechno jako správná pohádka. ;)
Lady a Tramp jsou jedním z mých nejoblíbenějších Disney párů. Jak já jsem je milovala ( stále miluji) .Pro romantičku jako já je tenhle příběh jedním z nejkouzelnějších ;)
Tak tento příběh je rozhodně od Disneyho můj nejoblíbenější. Znám ho úplně nazpamět Simba, Nala, Timon, Pumba, Mufasa .... všichni hráli velikou roli v mém dětství.
Jeden ze starších, ale pořád oblíbených a známých pohádek. Disneyho verze je kouzelná a má ještě kouzelnější konec. ;)
Pocahontas, jak já tento příběh o odvážné indiánce miluji. Knížka i film jsou naprosto nezapomenutelné.
Zvoník u Matky boží. Nádherný až dojemný příběh. Bylo mi líto Quasimoda.
Šípková Růženka od Disneyho. Moc pěkný příběh s ilustracemi z filmu.
Tarzan, jeden z mých nejoblíbenějších Disney příběhů v knížce s pěknými ilustracemi.
Tak tato knížka mě překvapila. Ale bohužel ne mile. Knížky ze série Cool Girl doslova a do písmene miluji, ale tento díl byl ze všech nejhorší, jediné co se mi na tom líbilo byla obálka, kvůli které jsem si to chtěla přečíst. Tento díl byl úplný propadák, nuda, nuda a nuda. Myslela jsem, že česká knížka mě mile překvapí, ale ouvej. Jediné, co se mi líbilo byla Jana, která mi byla sympatická a její básničky byly kouzelné. Knížku jsem nedočetla a už se k ní nikdy nehodlám vracet.
Miluji knížky ze série Cool Girl.Jsou vždy zábavné i poučné v nádherné rovnováze.Tahle se mi snad líbila nejvíce.Jona jsem si oblíbila držela jsem mu palce celou cestu,aby Vanii našel.
Knížky z Klubu záhad,mě zas tak moc neuchvátily,a to jsem to četla nějak ve 12-13 letech.Nebyla to taková ztráta času,ale znovu už bych si to přečíst nechtěla.
Cherub je vážně jedinečná a fantastická knížka!Je plná akce a nebezpečí,a to není hl.hrdina žádný namakaný třicátník,ale pouze 12 James.Líbilo se mi to,a moc.Ten výcvik by jen tak nikdo nezvládl.Už se těším na další pokračování. ;)
Arthur a Minimojové!Prvně jsem viděla film,a byl super.Takže jsem si pořídila knížku.Nebyla špatná,jen to možná nebyl úplně můj styl.Knížku bych doporučila dětem kolem 6-10 let.Je plná dobrodružství.Oblíbila jsem si Arthura,Selénii i jejího bratříčka ;D
Jurský park=film mého dětství :D Takže jsem si musela přečíst i knihu.Ale kniha je docela dost jiná než film,snad jen postavy zůstaly.Ale i tak doporučuji.;)